Afrika in beweging!

Afrika in beweging! | Geld inzamelen
 
 
Help deze kinderen met een sportieve en ontspannen tijd!

Schulzendal mission school is een school met een missie. Een missie om iedereen gelijke kansen te geven en iedereen een goede toekomst te bieden... En ze zijn ontzettend goed op weg! Met een weeshuis en een school die helemaal vol zitten, bieden ze deze kinderen een kleurrijke toekomst. Maar...  ze doen dit allemaal geheel vrijwillig en zijn compleet afahankelijk van donaties. Vandaar deze actie, want wij willen graag ons steentje bijdragen!

Laat ik ons eerst even voorstellen, wij zijn Davey en Simone en wij zijn op dit moment vrijwilligerswerk aan het doen op Schulzendal mission school. Op dit moment zijn wij bezig met verschillende werkzaamheden. Waaronder het geven van fysiotherapie en ontwikkelen van een sportprogramma.

Hier hebben we jullie hulp bij nodig...

We zouden graag wat sportspullen en sportkleding voor deze kinderen en docenten aan willen schaffen zodat we deze kinderen een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen door middel van sport. Op dit moment is er (op wat ballen en pionnen na) nog niks aanwezig en de meeste kinderen sporten op blote voeten of hun nette school schoenen. Onze missie voor ons verblijf is deze kinderen de nodige ontspanning en plezier laten beleven door middel van sport! 

Wij hopen dat jullie ons en daardoor deze kinderen willen helpen met een sportieve en zorgeloze toekomst! 

Bedankt voor jullie interesse en donaties. Mocht je vragen hebben, voel je vrij om een mailtje te sturen naar:
simonedekker1992@gmail.com Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
68 donaties
€ 1.775,00

Deze actie is gesloten.