Adopteer een varken en verspreid de ecothriller!

Adopteer een varken en verspreid de ecothriller! | Geld inzamelen
 
 
Voor de adoptie van varken Engel en de vertaling van thriller over de varkensindustrie!

SPREAD THE STORY AND SAVE A PIG!

Deze funding is voor de adoptie van varken 'Engel' en de vertaling van ecothriller 'RAUW', een milieu-misdaadroman over de varkensindustrie.

Varken Engel is de mascotte van deze actie: zij viel toen ze nog een biggetje was uit de vrachtwagen op weg naar het slachthuis. Bont en blauw hebben medewerkers van Stichting Melief haar van de weg gehaald en opgevangen in hun tehuis voor dieren die uit de vee-industrie zijn gered. Voor het bekostigen van het verblijf van Engel, willen wij haar 'adopteren'. Om haar op dit prachtige terrein te kunnen laten genieten van haar verdere leven, is het ons streven om tien jaar lang haar verblijf te bekostigen en waar mogelijk nog langer :).

Varken Engel is slechts een van de vele varkens die ons land telt. De meeste varkens hebben niet het geluk te worden gered van de slacht en buiten te kunnen genieten van de zon en de modder, maar bevinden zich in de gruwelen van de varkensindustrie. Met de ecothriller RAUW heeft Janine Keijser een levensecht beeld geschetst van deze industrie (van megastal tot slachthuis) in de vorm van een uiterst spannend verhaal. In Nederland is haar ecothriller uitgegeven bij uitgeverij Elikser.

Nu wil ze graag haar boodschap verder verspreiden door middel van de vertaling van haar thriller naar het Duits. Samen kunnen we op deze positieve manier mensen bewust maken van de misstanden in de vee-industrie. Wil je meehelpen de wereld een stukje diervriendelijker te maken?

Hier gaat het geld heen:                                                   

Vertaling RAUW via Foxvertalingen (actietarief van 7 cent x 79.000 woorden): 5.530 euro

Adoptie van varken Engel voor tien jaar: 1470 euro

Totaal streefbedrag: 7.000 euro 

En dit krijg jij ervoor terug:

* Geweldig karma: per donatie gaat 21% naar de adoptie van varken Engel van Stichting Melief

* Bij een donatie vanaf 10 euro krijg je het e-boek van RAUW toegemaild

* Bij een donatie vanaf 40 euro krijg je daarnaast een gesigneerd exemplaar van RAUW thuisgestuurd

* Bij een donatie vanaf 60 euro krijg je naast het e-boek een reading van je huisdier cadeau (www.animalhealercoach.nl/reading)

* Bij een donatie vanaf 100 euro kun je daarnaast ook nog aanspraak maken op een gratis healing van je huisdier (www.animalhealercoach.nl/healing)

* Bij een donatie vanaf 1000 euro word je meegenomen naar een vegan restaurant in Amsterdam door de schrijfster!

Stuur a.u.b. een mailtje naar ecothriller@outlook.com met je email en eventuele adresgegevens voor het toesturen van het (e)boek.

LINKS:

* https://www.elikser.nl/rauw-e-boek.htm

* https://webshop.elikser.nl/rauw

* https://www.facebook.com/ecothriller

* http://www.stichtingmelief.nl

* http://www.foxvertalingen.nl

http://www.animalhealercoach.nl

Janine Keijser
23-07-2018

Bedankt voor jullie steun! De adoptie van varken Engel is mogelijk gemaakt: https://m.facebook.com/ecothriller/photos/a.476568012548746.1073741827.476563485882532/804291116443099/?type=3&source=4829 donaties
€ 570,00
Doel: € 7.000,00
8%

Deze actie is gesloten.