Ad de Laet zwemt opnieuw voor KIKA

Ad de Laet zwemt opnieuw voor KIKA | Geld inzamelen
 
 
Ad de Laet zwemt voor KIKA

Ad de Laet zwemt opnieuw voor KIKA.

 


Mijn opa is zijn hele leven een groot sportman geweest. Tot vijf jaar geleden een levensbedreigende aandoening een eind maakte aan zijn sportieve uitdagingen. Door de grote lichamelijke en geestelijke impact dat het heeft gehad om ‘aan de poort van de hemel’ te staan, is zijn leven compleet veranderd. Hij ging zich gedragen naar zijn leeftijd; een zeventiger met een hobby; puzzelen 

:-(

Maar; gelukkig kruipt het bloed waar het niet gaan kan (wat overigens ook in letterlijke zin zijn redding is geweest). 

 


Ik hoef jullie niet te vertellen hoe trots we zijn dat hij na drie jaar thuiszitten zijn sportieve leven weer heeft opgepakt. Hij heeft vorige maand een zwemabonnement gekocht en bedacht dat hij voor elk levensjaar minimaal 1 kilometer gaat zwemmen. Om deze uitdaging voor zichzelf kracht bij te zetten, zoekt hij sponsoren die hem gaan bijstaan. 

 


Twee jaar geleden heeft hij hetzelfde gedaan, een actie opgezet voor KIKA. In 1 zomer heeft hij 200 kilometer gezwommen en in totaal 1112,50 euro opgehaald.

Dit jaar is zijn doel de 250 kilometer aan te tikken en meer geld op te halen dan de vorige keer.

 


Daarvoor mijn vraag aan alle Facebookvrienden van de familie de Laet (hij gelooft niet in FB, maar we zullen het tegendeel bewijzen,… toch ;) wie doet mee? In september, als het zwembad sluit en hij klaar is met zijn uitdaging, zal hij het geld uiteraard schenken aan een goed doel, KIKA. 

 


Via de onderstaande link willen wij iedereen vragen een willekeurig bedrag over te maken, want alle beetjes helpen!

Wij, de familie, opa en altijd steunende oma, bedanken jullie voor de tijd om dit te lezen en een eventuele bijdrage aan dit mooie doel van mijn opa!

 


Heel veel liefs van ons allemaal!

 


P.s delen wordt erg gewaardeerd.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 1.116,00

Deze actie is gesloten.