een psychiatrische hulphond voor Fabienne

een psychiatrische hulphond voor Fabienne | Geld inzamelen
 
 

Wij gaan door, ook als we het bedrag van 19.000 voor de hulphond gehaald hebben!   (We hadden de kosten van de website niet in het bedrag meegenomen namelijk).  Maar ook om andere mensen die kampen met het zelfde probleem een beetje te kunnen helpen!❤️

Wil jij me helpen? Ik ben Fabienne 14 jaar en heb een hulphond nodig omdat ik niet zelfstandig kan fuctioneren in het dagelijks leven door mijn Autismedepressie en dwanghandelingen.

Sinds mijn 6de jaar heb ik de diagnose Autisme (pdd-nos)  De bassischool kostte me altijd veel energie. en dan had ik ook nog vrienden die ik moest onderhouden, wat ontzettend lastig was. Ik kwam dan ook vaak met overprikkeling thuis wat zich uitten in boze en verdrietige buien. later op de basisschool voelde ik me anders en vaak niet begrepen. We waren al een aantal jaren bezig met het plan om naar speciaal onderwijs te gaan. later in groep 7 kon dit eindelijk door gezet worden maar helaas zonder veel succes. Ik voelde me niet fijn op de andere school en kwam later ook thuis te zitten. Het was een lastige periode want in dat zelfde jaar overleed mijn oma.

maanden later kon ik terug naar mijn oude basisschool en kon ik daar het laatste jaar afmaken. Maar dat betekende niet dat dat allemaal zo heel makkelijk ging. Achteraf gezien bleek ik echt op mijn tenen te lopen omdat alles me zoveel energie kostte. Ik begon alles negatiever te zien. 

Toen ik eindelijk naar de middelbare school kon,  was ik erg perfectionistisch en dat putte me dan ook wel uit. In het 2de jaar van de middelbare school was ik compleet uitgevallen en ging ik niet meer naar school.

Ik begon somber te worden, en zag het nut van het leven niet meer. Mijn leven leek en lijkt stil te staan terwijl dat van anderen door gaat. Andere mensen gaan naar werk, naar school, hebben sociale contacten etc en ik had dat allemaal niet meer. Mijn hoofd liep over en ik werd moe van mijn eigen gevoelens en gedachtes.

Op een gegeven moment ontwikkelde ik dwanghandelingen op het gebied van uiterlijk, ik kijk zo'n gemiddeld 10 tot 15 keer per dag in de spiegel en moet mezelf dan controleren, dit nam mij over.

Ik kreeg de diagnose depressie en ik kreeg verschillende therapieen behandelingen, medicatie, maar niks hielp.  Op dit moment ben ik dan ook uitbehandeld, en kunnen ze helaas niks meer bieden.

Ik heb dan ook mijn hoop gevestigd op een psychiatrise hulphond, maar helaas word die soort hulphond niet vergoed, we hebben een aanvraag gedaan via de gemeente (jeugd-loket) maar zonder geluk.

De hulphond zou mij meer zelfstandigheid bieden, dus ik kan weer naar school, naar de supermarkt etc. Bij drukte kan de hond overprikkeling/ paniek voorkomen en mij eventueel tot rust brengen. Ook helpt de hond mij doormiddel van dagstructuur  en verergeren  de depressieve gevoelens niet. Bij angsten kan hij me tot rust brengen en op het gebied van dwang kan de hulphond mij stoppen en eventueel afleiding bieden. zo zijn er nog wel een aantal...

Zou jij me willen helpen? een kleine, een grote bijdrage maakt niet uit! alle beetjes helpen!

Heel erg bedankt!!!           

Toch een bijdrage leveren, maar er iets leuks voor terug krijgen? Kijk eens op mijn online rommelmarkt op facebook:

  https://www.facebook.com/groups/392671312853002/?ref=share            

Download hier de poster, voor op je werk of sportclub:

3fm.nl/fabienne                                  

Fabienne van der waal
02-12-2022

Hoi allemaal, ik plaats voor nu even een update over mijn hulphonden traject!

Ik heb op maandag 28 november een intake gesprek gehad, en inmiddels het koopcontract ondertekend! Het word nu officieel dat mijn maatje er echt aankomt!❤

Verder krijg ik op instagram heel vaak de vraag naar wie het overige bedrag zou gaan, en om hoeveel dit Zou gaan. Ik heb eigenlijk totaal geen idee om een hoe groot bedrag het gaat aangezien er ook nog bepaalde kosten bij komen voor voer, verzorgingsspullen etc

Ik probeer zoveel mogelijk bedrag over te houden voor iemand met het zelfde probleem!❤ 

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs Fabienne


Fabienne van der waal
11-08-2022

Hoi allemaal!

Sinds 1 augustus helpt  dj herman van 3fm om mijn crowdfunding bekender te maken. En wauw ik had nooit gedacht dat ik (in 11 dagen!!!) Al zo een groot bedrag zou behalen! Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken! Zonder jullie was dit nooit gelukt!!

Liefs Fabienne


Fabienne van der waal
11-08-2022

Hoi allemaal!

Sinds 1 augustus helpt  dj herman van 3fm om mijn crowdfunding bekender te maken. En wauw ik had nooit gedacht dat ik (in 11 dagen!!!) Al zo een groot bedrag zou behalen! Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken! Zonder jullie was dit nooit gelukt!!

Liefs Fabienne


Fabienne van der waal
01-08-2022

Lieve allemaal,

Ik wil jullie echt ontzettend bedanken voor alle donaties, dit had ik echt niet durven dromen!

Hopelijk halen we het hele bedrag binnen!

Liefs Fabienne


Fabienne van der waal
02-07-2022

Lieve allemaal,

Helaas zijn de prijzen bij de stichting die we in gedachten hadden verhoogd ik heb nu dus 19000 euro nodig in plaats van 16000.. ik baal daar ontzettend van. Zullen we proberen in iedergeval een gedeelte van het bedrag bij elkaar te krijgen, dat zou heel fijn zijn

Dankjewel!

Liefs Fabienne


Fabienne van der waal
17-06-2022

Ik wil via deze weg de mensen die wat gedoneerde hebben heel erg bedanken! Ik ben er nog lang niet, maar op deze manier hoop ik toch iniedergeval een gedeelte van het bedrag bij elkaar te krijgen. Ik zal jullie op de hoogte houden!

Liefs Fabienne


1249 donaties
€ 22.660,00
Doel: € 19.000,00
119%