Actie tegen de nieuwe Politie camera

Actie tegen de nieuwe Politie camera | Geld inzamelen
 
 
Doneer mee om stappen te ondernemen tegen de nieuwe Politie camera.

De Politie is bezig met het invoeren van een nieuwe camera waarmee men zogenaamd whatsappende / bellende bestuurders kunnen betrappen. Echter wordt onze privacy hier enorm mee geschonden! Wat er dus gebeurd is dat de politie overal maar cameras neer kunnen zetten die vervolgens foto's / filmpjes van jou als bestuurder en je medereizigers maakt, als je het nu wilt of niet. Oom Agent controleert vervolgens of er bestuurders niet aan het telefoneren / whatsappen o.i.d. zijn. Oftewel, alles wat jij aan het doen bent, waar jij bent en wat je op dat moment eet Oom Agent geniet mee! Zit jij in je korte rokje in de auto? Oom Agent zoomt in en kijkt mee!

Beste mensen, laten we met ons allen een vuist opmaken tegen dit soort cameras (want als er cameras voor telefoneren goedgekeurd wordt in de wet komen er meer cameras voor nog meer controle en dus nog minder privacy!) We kunnen nu nog stappen ondernemen tegen deze onzin!

Doneer nu, zodat wij gehakt kunnen maken van deze camera en onze privacy kunnen behouden!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.