Achternaam terug wijzigen naar biologische vader

Achternaam terug wijzigen naar biologische vader | Geld inzamelen
 
 
Achternaam terug wijzigen naar biologische vader

Mijn ouders zaten in een vechtscheding toen ik nog een peuter was. De verhalen die mijn moeder vertelde bleken leugens te zijn. Jarenlang was ik bang voor mijn vader. Wilde mijn vader ook niet meer zien. Zelfs mannen die er eng uitzagen rende ik voor weg. Mijn vader zou aan de drugs zitten en vaak vast te zitten voor verschillende diefstallen. Begin november heb ik mijn verhaal mogen vertellen bij rtlnieuws. Mijn moeder wilde zelfs dat wij de achteraam van onze vader ook niet meer droegen en daar heeft ze helaas voor gezorgd. Mijn vader was het daar niet mee eens maar helaas hebben vaak vaders geen zeggenschap over zijn eigen kinderen. de jeudginstanties en mijn moeder zorgde ervoor dat de naamsverandering gebeurde. 

Mijn moeder is 3 jaar nadat het toegekend was met onze achternaam weer gescheiden van mijn stiefvader. Ik loop dus nog steeds met een achternaam rond die niet bij mij hoort.. 

Ik heb nooit om deze achternaam gevraagd waar ik nu mee loop en helaas heb ik er geen geld voor om deze terug te wijzigen naar de achternaam van mijn biologische vader.

Sinds januari 2014 heb ik mijn biologische vader pas terug en sindsdien ben ik achter de waarheid gekomen van de vechtscheiding. Helaas is mijn vader ernstig ziek en zal dus niet oud gaan worden.. 

Had gehoopt dat hij ook weer contact zou krijgen met mijn broertje en zus, maar die blijven de leugens geloven helaas.. 

Het is voor mij heel belangrijk dat ik mijn vaders achternaam weer terug kan krijgen officieel. 

Op internet gebruik ik al de achternaam van mijn bologische vader, maar wil ook definitief overal die naam gebruiken.. 

Op mijn blog kun je veel meer lezen over hoe het leven is geweest door de vechtscheiding en de psychosche klachten die ik eraan over heb gehouden.. blog kun je vinden onder Didi's Diary

 

Ik hoop dat mensen mij kunnen helpen om mijn wens voor elkaar te krijgen dat ik daadwerkelijk weer mijn oude achternaam terug heb waarmee ik ben geboren.. 

 

Op psychisch gebied is het voor mij heel belangrijk dat ik weer mijn biologische achternaam terug heb vanwege mijn eigen identiteit. Vanwege dat ik zelf de financien er niet voor heb vraag ik hierbij donaties. Sta namelijk door mijn psychische klachten onder bewind en er geen geld voor is om mijnachternaam terug te wijzigen. 

 

De kosten zijn 835 euro en vanwege de website 6 procent inhoud en 85 cent per donaties vraagt heb ik het streefbedrag tot 1000 gedaan.. 

Er komen ook kosten nog bijvoor ID kaart en geboorteakte wat ik nodig heb voor het wijzigen van mijn achternaam 

 

Didi Hendriks
23-07-2018

Naamswijziging is akkoord en wacht nu nog op de papieren waarmee ik mijn naam bij de gemeente aan kan passen. Ik ben iedereen echt heel dankbaar dat dit is gelukt


43 donaties
€ 1.010,00
Doel: € 1.000,00
101%

Deze actie is gesloten.