Aart de pechvogel | Geld inzamelen
 
 

Aart de pechvogel

Hersenbloeding, baan kwijt en met oud nieuw bromfiets én fiets in de fik... wat een pech!

Wie in Stadsdeel Almere Buiten kent hem niet: Aart Keddeman!

Keiharde werker die ondanks de enorme tegenslagen in zijn leven telkens weer de kracht vindt om op te staan. Wat is iedereen altijd blij met zijn met zijn flexibiliteit, positiviteit, spierballen en energie. Aart is nooit nergens te beroerd voor.

Alsof hij nog niet genoeg zorgen had, krijgt hij in december een hersenbloeding, is zijn baan kwijt en worden met oud & nieuw zijn bromfiets én fiets in brand gestoken...

We willen je vragen om een bijdrage te leveren aan een tweedehands bromfiets (hij heeft geen auto en met rondkomen van een minimaal inkomen). Mocht je Aart kennen en/of hem de bromfiets gunnen (iedere bijdrage is welkom), doe dan mee aan deze actie.

E-scooters Almere steunt de actie ook door een goede 2e hands e-scooter voor een speciale prijs aan te bieden (korting van €350!).

Alvast enorm bedankt aan iedereen die Aart er weer bovenop helpt!

Sonja Smeekes, Muriël van der Wal en Cora Spaans

 

Cora Spaans
13-01-2021

Beste donateurs, jullie zijn geweldig! Het is bedrag was al binnen anderhalve dag binnen, echt zo super. Aart was erg onder de indruk en bedankt jullie allemaal hartelijk. In de eerste week van februari gaat Doneeractie.nl het bedrag storten. Voor die tijd gaan we vast samen met de dealer kijken welke e-scooter het uiteindelijk wordt, zodat hij gauw weer kan rijden. 

Mocht je het item op Omroep Flevoland niet gezien hebben: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/211283/geldinzameling-voor-nieuwe-brommer-ik-vind-het-grandioos 

Hartelijke groet en nogmaals dank voor jullie bijdrage,

Sonja Smeekes, Muriël van der Wal en Cora Spaans


Cora Spaans
05-01-2021

We hebben natuurlijk allemaal het nieuws gezien en een aantal mensen hebben ons er ook op gewezen: de boodschappengift voor de mevrouw uit Wijdemeren. We hebben het uitgezocht en er is geen gevaar voor Aart dat hij een boete zal krijgen. Voor wie het interesseert:

De regels binnen Almere zijn:

1. Iedere bijstandsgerechtigde mag 1x per jaar het bijstandsuitkeringbedrag als gift ontvangen (€1075 incl vakantiegeld).

2. Dit staat volledig los van deze crowdfundingsactie. Dat is een materiële schadevergoeding om de brommer te vervangen. Daarvoor moet hij wel aangifte doen bij politie, maar dat heeft Aart al gedaan. Dus als het crowdfundingsbedrag hoger is dan de aanschaf van de brommer, dan kan dat onder punt 1 ('Gift tot €1075 incl vakantiegeld') vallen.


Cora Spaans
05-01-2021

Beste donateurs en belangstellenden,

Wat geweldig! Het streefbedrag van €1350 voor de e-scooter is binnen een halve dag behaald, heel hartelijk dank voor jullie warme reacties en bijdrage! Omdat we 6% commissie aan doneeractie.nl moeten betalen (exclusief 21% BTW) en €0,85 per donateur, hebben we het bedrag moeten verhogen naar €1587. Daarom laten we de actie nog even open staan. We hopen dat het lukt om de volledige kosten te dekken.

Hartelijke groet,

Sonja Smeekes, Muriël van der Wal en Cora Spaans

 


 

Laat een reactie achter

106 donaties
€ 2.038,00
Doel: € 1.660,00
122%

Deze actie is gesloten.