Aardbeving Lombok

Aardbeving Lombok | Geld inzamelen
 
 
Donaties gevraagd voor de slachtoffers van de aardbevingen in Lombok

Lieve Vrienden en Familie,
Zoals sommige van jullie weten is mijn geliefde Lombok hard getroffen door verschillende aardbevingen, er zijn vele gewonden en zelfs doden gevallen. Meer dan 200.000 mensen slapen buiten en er is tekort aan water, medicijnen, tenten, eten etc.
In het zuiden van Lombok waar ik woon (Kuta Lombok) is alles in goede handen en willen we allemaal zoveel mogelijk proberen te helpen om de mensen in het noorden te helpen.

Ik ben begonnen met een simpele doneeractie dat al meteen veel harder van start ging als verwacht! Het begon met een aantal tikkies aan te maken voor vrienden en familie maar dit ging zo goed dat ik binnen de eerste dag al het maximum aantal betalingen bereikt was (€3000,- aan tikkies!). Daardoor heb ik deze doneerpagina aangemaakt 

We hebben een team samengesteld met de expat community (buitenlanders) in Kuta Lombok om zoveel mogelijk mensen te helpen die zijn getroffen zijn door de aardbeving. Wij zullen minimaal 1 keer in de week naar het rampgebied gaan en proberen te kopen wat ze het hardst nodig hebben. Buiten eigen supplies inkopen zullen we geld verdelen over een aantal stichtingen waarmee we bekend zijn. Momenteel ancitiperen we op de vraag van berichten die we via via of persoonlijk binnenkrijgen van gebieden waar hulp het meeste nodig is.

Om een beeld te geven; in deze link is te zien op de map en te lezen in het indonesisch hoeveel dorpen zijn aangeslagen, hulp nodig hebben en beschreven aan welke soorten levensmiddelen ze het meeste nodig hebben (denk aan tenten, rijst, medicijnen, verlichting etc) :

http://Bit.ly/gempalombok2018

 

Astublieft Doneer & Deel; hulp is nodig en alle beetjes helpen. Voor veel mensen zijn de beetjes alles wat er is.

Mijn dank is groot en veel liefde naar iedereen. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie steun🧡

 

Status:

- Tot nu toe heb ik één keer zelf persoonlijk een compleet volgeladen vrachtwagen vanuit Bali (Sanur) naar Lombok (Kuta Lombok) gereden omdat bepaalde producten schaars of weinig/niet te verkrijgen zijn in Lombok zelf.

- Tot nu toe ben ik persoonlijk 4 keer naar het Noorden gereden om supplies persoonlijk te leveren. Het resultaat is te zien in het youtube filmpje die ik zelf heb gemaakt (die onder in deze donatie pagine te zien is).  

- Op het moment zijn 80 Nazava water filters besteld en onderweg naar Lombok (direct vanuit de fabriek waar ze geproduceerd worden in de stad Bandung, Java).

Met 1 water filter tank kunnen 50 mensen voorzien worden. Zuiver drinkwater waarvan de filter minimaal 2 tot 3 jaar goed blijven. Bij aankomst van deze water filters zullen deze direct gebracht worden naar de mensen die getroffen zijn in het Noorden om ze zo voor langere termijn te kunnen voorzien van een levensmiddel. 

https://www.youtube.com/watch?v=vuj62vCfVDE&list=FLIvOj6wv3c93t4D7vq4R2tg&index=2&t=11s

 

Volg mijn instagram: @bramm of mijn facebookpagina voor meer updates!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

219 donaties
€ 7.407,00

Deze actie is gesloten.