Geld inzamelen | Aardbeving Lombok
 
 

Aardbeving Lombok

Donaties gevraagd voor de slachtoffers van de aardbevingen in Lombok

Lieve Vrienden en Familie,
Zoals sommige van jullie weten is mijn geliefde Lombok hard getroffen door verschillende aardbevingen, er zijn vele gewonden en zelfs doden gevallen. Meer dan 200.000 mensen slapen buiten en er is tekort aan water, medicijnen, tenten, eten etc.
In het zuiden van Lombok waar ik woon is alles in goede handen en willen we allemaal zoveel mogelijk proberen te helpen om de mensen in het noorden te helpen.

Gisteren ben ik een doneeractie gestart dat al meteen veel harder van start ging als verwacht! Ik ben begonnen met een aantal tikkies uit te aan te maken voor vrienden en familie maar dit ging zo goed dat ik binnen de eerste dag al het maximum aantal betalingen bereikt was. 

We hebben een team samengesteld met de expat community (buitenlanders) in Kuta Lombok om zoveel mogelijk mensen te helpen die zijn getroffen zijn door de aardbeving. Wij zullen 1 keer in de week naar het rampgebied gaan en proberen te kopen wat ze het hardst nodig hebben. Buiten eigen supplies inkopen zullen we geld verdelen over een aantal stichtingen waarmee we bekend zijn. 

Om een beeld te geven; in deze link is te zien op de map en te lezen in het indonesisch hoeveel dorpen zijn aangeslagen, hulp nodig hebben en beschreven aan welke soorten levensmiddelen ze het meeste nodig hebben (denk aan tenten, rijst, medicijnen, verlichting etc) :

http://Bit.ly/gempalombok2018

Astublieft Doneer & Deel; hulp is nodig en alle beetjes helpen. Voor veel mensen zijn de beetjes alles wat er is: Ik zal rapporteren waar je geld aan besteed is.

Mijn dank is groot en veel liefde naar iedereen. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie steun🧡

__________

Status: Op het moment zijn 50 water filters besteld en onderweg naar Kuta Lombok (direct vanuit de fabriek waar ze geproduceerd worden in de stad Bandung, Java).

Met 1 water filter tank kunnen 50 mensen voorzien worden. Zuiver drinkwater waarvan de filter minimaal 2 tot 3 jaar goed blijven. Bij aankomst van deze water filters zullen deze direct gebracht worden naar de mensen die getroffen zijn in het Noorden om ze zo voor langere termijn te kunnen voorzien van een levensmiddel. 

https://www.youtube.com/watch?v=vuj62vCfVDE&list=FLIvOj6wv3c93t4D7vq4R2tg&index=2&t=11sEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie. 

Laat een reactie achter

164 donaties
€ 4.020,00