Aangepaste tandem voor visueel beperkte vrouw | Geld inzamelen
 
 

Aangepaste tandem voor visueel beperkte vrouw

Niet Héél Holland beweegt Actie t.g.v. een aangepaste tandem voor visueel beperkte vrouw

Geachte lezer c.q. lezeres,

 

Laat Monique de wind weer door haar haren voelen!

Gun deze doorzetter een tandem voor oer-Hollands fietsplezier

Monique (57) lijdt sinds haar kindertijd aan het syndroom van Usher, waardoor ze steeds minder ziet en slechter hoort. Ze kan gelukkig nog naar buiten met een taststok (blindenstok). Maar waar andere blinden en slechtzienden vaak vertrouwen op hun gehoor, kan Monique dat niet doen. Ze is echter een enorme doorzetter die overal oplossingen voor verzint en haar mogelijkheden zoveel mogelijk benut. Zo doet ze bijvoorbeeld aan Running Blind, waar een blinde persoon samen met een ziende sporter gaat nordicwalken of hardlopen. Monique geniet erg van nordic walking. Maar ze zou ook zo graag weer eens willen fietsen; de wind in haar haren voelen en wat verder van huis kunnen.

Iemand die haast niets ziet, kan natuurlijk niet zomaar op een fiets stappen. Maar samen met een goedziende kan een slechtziende op een tandem zo ver fietsen als zij maar wil. We zamelen daarom geld in voor een aangepaste tandem om Monique het plezier van het fietsen terug te geven. Doet u mee aan deze doneeractie?

Nederland staat er om bekend dat er zoveel fietsers rondrijden. Laten we er samen voor zorgen dat Monique een van hen kan zijn! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

4 donaties
€ 100,00
Doel: € 7.500,00
1%