Aangepaste sport rolstoel

Aangepaste sport rolstoel | Geld inzamelen
 
 
Wel kunnen lopen maar niet kunnen sporten

Ik ben Roy Kusters, ik ben 37 jaar en ik ben sinds 2008 invalide. Door ernstige Artrose heb ik geen kraakbeen meer. De ziekte zorgt ervoor dat mijn botten direct over elkaar schuren en niet worden opgevangen door het missende kraakbeen. Dit zorgt ervoor dat ik niet lang kan lopen. Helaas is er ook zenuw pijn bij gekomen. Door deze pijnlijke ziekte is het niet mogelijk meer voor mij om te werken, waardoor ik het op financieel vlak dan ook niet erg breed heb. Ik ben daarom ook naarstig op zoek naar sponsoren die mij kunnen helpen om mijn rolstoeltennisdroom te kunnen verwezenlijken.

De komende jaren ga ik namelijk vol voor mijn droom; Parijs 2024!  Om dit te bereiken zal de trainingsintensiteit moeten worden verhoogd en mijn begeleidingsteam uitgebreid. Daarnaast zal er beter materiaal tot mijn beschikking moeten komen, trainingskampen bijgewoond worden en wil ik vooral heel veel toernooien spelen in binnen- en buitenland. Dit alles is onmogelijk zonder steun vanuit het bedrijfsleven en de samenleving.

Om de kosten van o.a. vervoer naar toernooien in binnen- en buitenland, overnachtingen, trainingen, inschrijfgelden en goed materiaal te kunnen betalen ben ik dus naarstig op zoek naar sponsoren.  Met jullie bijdrage kan ik de ingeslagen weg naar 2024 voortzetten!

 

Ik heb inmiddels mijn eerste toernooien gespeeld. Zowel in de enkel als het dubbelspel heb ik gewonnen. Ik ben hiervoor in Alphen aan den Rijn  Meppel  Badhoevendorp  geweest en heb overnacht in een hotel wat ook kosten met zich mee brengt. Ook is er nu een website Ik sta op dit moment 11de van Nederland 

www.roykusters.nl neem er gerust een kijkje op

Roy Kusters
18-05-2018

23 donaties
€ 445,00
Doel: € 30.000,00
1%