Aangepaste computer voor 16 jarige jongen met spie

Aangepaste computer voor 16 jarige jongen met spie | Geld inzamelen
 
 
Aangepaste computer voor dit vrolijke ventje

Thijmen is een 16 jarige jongen met een spierziekte. Hier door zit hij permanent in een rolstoel . En kan hij maar een hand gebruiken. Geestelijk is hij en gewone jongen van 15jr net dromen en wensen . Alleen moeten we heel vaak nee verkopen omdat je voor bijna elk speelgoed 2 handen nodig hebt. 

Nu wil hij een computer en daar zijn we voor wezen kijken.  Maar de computer die hij nodig heeft is schreeuwend duur.  Er moet namelijk software op zitten waarmee Thijm met zijn stem de computer kan besturen. Vroeger werd het nog vergoed , maar nu niet meer.

Ik heb nooit gedacht dat ik zo'n actie zou starten . Maar ik gun het hem zo!

Hij heeft zoveel pijn maar is altijd vriendelijk dit verdient hij gewoon

 

Anne
17-02-2019

Lieve mensen we hebben het streef bedrag gehaald dus de computer gaat er definitief komen!!

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de donaties en dat jullie het mogelijk  hebben gemaakt om de computer te bestellen 

Ik hou jullie op de hoogte 

 

Liefs Anne 


Anne
23-01-2019

Lieve mensen.  Ik heb de offerte binnen van de computer.  En schrok mij een hoedje. Ik dacht dat ik met €2000 alles wel zou hebben maar de computer kost 7250. Duw dat is de reden dat ik het bedrag heb verhoogd naar 2000.

In de hoop dat we het gaan redden. Ik kreeg er wat vragen over..Waarom ik het bedrag om hoog heb gegooid.  Wat logisch is. Dus hier het antw


162 donaties
€ 2.000,00
Doel: € 2.000,00
100%

Deze actie is gesloten.