A Wonderful Day!

A Wonderful Day! | Geld inzamelen
 
 
Doneer en help ons a Wonderful Day te organiseren!

Hi allemaal,

Even kennis maken: wij zijn Dirk, Evi, Imane, Jort, Mathijs, Rania en Stan; een groep studenten van Zuyd Hogeschool. Wij volgen de opleiding People and Business Management of Verloskunde.

Op dit moment volgen wij de minor Persoonlijk Leiderschap. Tijdens deze minor willen wij graag uit onze comfortzone treden. Dit betekent, dat wij een speciale dag organiseren voor een doelgroep, waar wij in het dagelijks leven niet tot nauwelijks mee in aanraking komen.

Wij hebben gekozen om een mooie dag te organiseren voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Dit doen wij in samenwerking met Radar Vrije Tijd. Deze doelgroep heeft veel zorg nodig en leven dagelijks volgens een schema of programma. Wij willen deze mensen graag een keer uit hun dagelijkse sleur nemen. Dit willen wij doen door een dag te organiseren met veel leuke activiteiten rondom het thema Carnaval.

Om deze onvergetelijke dag te kunnen organiseren hebben wij nog donaties nodig. Wil je ons graag helpen en een steentje bijdragen aan deze dag? Doneer dan via deze link!

Bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 197,00