A Wonderful Day

A Wonderful Day | Geld inzamelen
 
 
A Wonderful Day

Ho Ho Ho A Wonderful Day!

Beste iedereen, wij zijn zeven studenten van de opleiding People and Business Management van Zuyd Hogeschool te Sittard. Voor dit blok heeft ons de kans voor gedaan om een speciaal evenement te organiseren voor een doelgroep die verder van de maatschappij af staat. Dit event 'A Wonderful Day' zal voor een groep van minimaal 30 personen plaats vinden.

De projectgroep bestaat uit zeven studenten: Dounia Aouf, Romy Frijns, Maureen Halderit, Dean Hament, Jean-Paul le Noble, Carmen Keulers en Annabel Stoop. Wij hebben gekozen om deze dag te organiseren voor alleenstaande mensen die bij de Voedselbank komen. Voor deze doelgroep is gekozen om meer saamhorigheid te creëren en mensen weer met elkaar in contact te brengen.

Tijdens ‘A Wonderful Day’ zullen er activiteiten plaats vinden met de mensen en zal er gezorgd worden voor eten en drinken.
Om deze mensen ‘A Wonderful Day’ te laten beleven zijn wij afhankelijk van jullie. Dit kan variëren van kleine donaties tot grote donaties. Hoe meer er gedoneerd wordt hoe meer wij dankzij jullie kunnen betekenen voor deze mensen! Iedere euro telt, zo is de Voedselbank een bank die echt een bonus verdient!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 30,00

Deze actie is gesloten.