A Seal Stellendam

A Seal Stellendam | Geld inzamelen
 
 
Zeehonden centrum A Seal Stellendam

Wij willen geld inzamelen voor het zeehonden centrum A seal.

Van school hebben wij de opdracht gekregen om geld te gaan ophalen voor een goed doel. Wij willen dit voor zeehonden centrum A Seal gaan doen in Stellendam, dit omdat wij zeehonden erg leuke dieren vinden. Ook zijn wij langs geweest en vertelde ze dat ze nu teveel zeehonden hadden en eigenlijk te weinig plek vandaar dat ze willen uitbreiden. In A Seal werken vooral vrijwilligers en er zijn een paar mensen in vaste dienst. De vrijwilligers verzorgen iedere dag de zeehonden: de hokken moeten iedere dag worden verschoont, de zeehonden worden gevoerd en de medicijnen worden gegeven.

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten.

Ook kun je A Seal bezoeken en zelf een kijkje nemen bij de zeehonden en de andere activiteiten die er in A Seal zijn. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 232,00