8 jarige Siem omgekomen in bijzijn van zijn klas

8 jarige Siem omgekomen in bijzijn van zijn klas | Geld inzamelen
 
 
Een dag die we nooit meer vergeten!

Wij willen iedereen bedanken voor de donaties! 

Het laat goed zien dat er veel mensen zijn met het hart op de juiste plaats! 

 

 

Op 25 januari was groep 5 onderweg van school naar de gymles. Zoals altijd gingen ze netjes 2 aan 2 op de fiets. De klas reed netjes in een rij toen er een busje met aanhanger passeerde. De bestuurder van deze bus reed netjes stapvoets en aan de andere kant van de weg langs deze groep. Door onbekende reden is Siem uit de rij geweken en daarbij gevallen tussen de bus en de aanhanger.

Deze val heeft Siem helaas niet overleefd.

Siem heeft een heel mooi afscheid gekregen van zijn moeders. Er is veel aandacht besteedt aan de kinderen uit de klas die hierbij ooggetuigen waren, om de verwerking beter te laten verlopen. Wij zijn moeders van 2 van deze kinderen en weten dus heel erg goed hoe belangrijk dit voor de hele klas is geweest.

Zijn moeder Danny was alleenstaande moeder. Zij deelde het ouderschap met haar ex-vrouw. Samen hebben zij geprobeerd Siem de mooiste uitvaart denkbaar te geven, waarbij alle betrokkenen alle geledenheid hebben gekregen afscheid te nemen. Het was één van de meest trieste, maar ook één van de mooiste gebeurtenissen die wij hebben meegemaakt. Er was veel liefde voor Siem gedurende de week voor en de dag van de uitvaart zelf. Onlangs heeft een vriendin van de ex-partner een donatie-actie gestart om iets van de (financiële) zorgen voor de uitvaart en de periode hierna te verzachten. Uiteraard verzacht dit het leed niet, maar extra zorgen in een periode die geen enkele ouder mee zou mogen maken, gun je niemand.

Helaas bleek de opgezette actie enkel bedoeld om het deel van de kosten van de ex-partner te dekken. Dit betekent dus dat onze lieve vriendin Danny blijft zitten met een enorme rekening en heel veel zorgen. Wij willen iedereen via deze weg vragen om haar te steunen en ons te helpen haar zorgen om de rekening te kunnen vergeten. Het verdriet rondom het verlies van Siem zal er niet minder om worden. Iedere dag opnieuw de confrontatie met het feit dat hij er niet meer is, is hartverscheurend. We hopen dat wij met deze actie kunnen zorgen voor dekking van haar kosten voor de uitvaart. 

Alvast bedankt voor alle steun.

Delen van dit bericht wordt erg op prijs gesteld. 



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








226 donaties
€ 4.303,00
Doel: € 10.000,00
43%

Deze actie is gesloten.