6 VWO loopt voor weeshuis school Yaowawit

6 VWO loopt voor weeshuis school Yaowawit | Geld inzamelen
 
 
6 VWO van het IJburg College gaat lopen voor weeshuis school Yaowawit! Steunt u ons?

Wie zijn wij?

Wij zijn de 6 VWO examenleerlingen van het IJburg College in Amsterdam. Dit jaar lopen wij een deel van de pelgrimstocht Santiago de Compestella, met als doel geld op te halen voor een goed doel.

Wij hebben gekozen om geld op te halen voor Yaowawit, een weeshuis en school in Thailand. Doordat wij zelf nog scholieren zijn, en het hier zo goed hebben in Nederland, waren deze weeskinderen een goede reden om ons voor in te zetten. Hopelijk kunnen wij met onze actie een positieve bijdrage leveren aan hun weeshuis en school.

Helpen julie ons ook om zo veel mogelijk geld op te halen? Wij hebben een streefbedrag van €5000,- en met uw donatie helpt u onze actie en de kinderen in Thailand. Wij lopen van 31 oktober tot en met 3 november onze tocht en wij hopen zo veel mogelijk mensen te bereiken om onze wandeling te steunen.

Wat is Yaowawit?

Yaowawit is een weeshuis en school in Thailand dat in eerste instantie begon met kinderen op te vangen die hun ouders waren verloren tijdens de tsunami in 2004. Door de jaren heen zijn zij ook begonnen met arme kinderen te helpen die geen educatie kunnen veroorloven. Deze school voorziet deze kinderen van goed onderwijs, met als doel hen uiteindelijk door te laten stromen naar verschillende universiteiten over de hele wereld. Kortom, de Yaowawit school helpt kinderen om een betere toekomst op te bouwen! Hier helpen wij, de leerlingen van het Ijburg College graag aan mee. Helpt u ook?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

136 donaties
€ 4.100,00
Doel: € 5.000,00
82%

Deze actie is gesloten.