41, een jong gezin en nog maar 1 jaar te leven!

41, een jong gezin en nog maar 1 jaar te leven! | Geld inzamelen
 
 
Help de laatste wens van Anouk uitkomen in haar laatste levensjaar!

UPDATE:
Anouk en Riekus hebben voor 4 januari 2020 hun all inclusive droomvakantie geboekt met het hele gezin naar Jamaica! Ze komen helaas nog 3000,- euro tekort en hebben uitstel van betaling angevraagd. De totale kosten incl, reis- en annuleringsverzekering etc, komen op € 12.000,- . Bizar veel geld, maar ze hebben heel veel opties bekeken en de verre all inclusive reizen naar het mooie weer zijn ontzettend duur inclusief paspoorten en verzekeringen. Wij hopen op nog een aantal gulle gevers zodat de volledige reis betaald kan worden uit deze doneeractie (de website houdt best veel in: 7,26% van het gedoneerde bedrag plus 0,85 per transactie, vandaar dat we het eindbedrag iets hoger hebben gezet). Misschien dat jullie deze actie kunnen delen op jullie Facebookpagina zodat nog meer mensen de doneeractie te zien krijgen. Anouk en Riekus willen bij deze alvast alle lieve mensen bedanken die een donatie hebben gedaan. Ze zijn enorm blij met alle bedragen die tot nu toe zijn gestort. Deze laatste reis met het complete gezin gaat hopelijk een onvergetelijke herinnering worden.

Een mooie decembergedachte om deze actie te delen en te doneren zodat dit lieve gezin kan genieten van deze droomvakantie met zijn allen.

Onze dank is groot...

Lieve groet van Daphne en Annet

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij vragen jullie aandacht en hulp voor het schrijnende verhaal van Anouk. Anouk heeft op 24 september te horen gekregen dat ze uitbehandeld is en nog maximaal een jaar te leven heeft. Bijna een jaar lang heeft ze alle mogelijke zware behandelingen ondergaan die ze kon ondergaan: chemotherapie, borstamputatie, bestralingen en chemotabletten. Alles leek goed te komen. Tot ze 19 september jl. te horen kreeg dat ze uitzaaiingen heeft in haar borstwand, lymfeklier en long. Een mokerslag. Maar daar bleef het niet bij. Op 24 september kregen Anouk en haar man Riekus het ergste bericht dat ze konden krijgen: “We kunnen niets meer voor je doen. Je hebt nog maximaal een jaar te leven!”

Daar zit je dan. Pas 41 jaar, in de bloei van je leven, en een jong gezin dat hun moeder nog hard nodig heeft: dochters Fleur (14), Sterre (10) en Lenthe (7) en bonuskinderen Anouk (16) en Dion (19). Anouk en Riekus moesten hun kinderen gaan vertellen dat zij er over maximaal een jaar niet meer is. Dat ze dan geen mama meer hebben die voor ze zorgt en ze lief heeft. Anouk is sterk, zoals ze dat het hele zware behandeltraject al is geweest. Maar het besef dat zij er over een jaar niet meer zal zijn en haar kinderen en man moet achterlaten is …. niet te bevatten. Riekus en zij voelen zich wanhopig en machteloos. Het is wreed. Het is oneerlijk. Het lijkt een horrorfilm, maar het is de keiharde realiteit voor Anouk en haar gezin.

LAATSTE WENS

Anouk wil het laatste jaar dat haar gegeven is zoveel mogelijk genieten. Genieten met haar man en kinderen. Genieten van en met de mensen die haar lief hebben en die zij lief heeft. Anouk heeft een hele grote laatste wens. Heel, heel, heel graag wil zij met het hele gezin een keer op vakantie naar het buitenland. Naar een warm land. Want Anouk houdt van de zon en warmte. Zo’n vakantie met het hele gezin hebben zij nog nooit kunnen doen. Hun financiële situatie laat dat niet toe. Wij willen deze wens voor Anouk in vervulling laten gaan. En daar hebben we jullie hulp bij nodig. Hoe mooi is het dat jullie een concrete bijdrage kunnen leveren aan deze laatste levenswens van Anouk. Dat jullie daadwerkelijk iets voor haar kunnen doen en betekenen. Een wens die mogelijk wordt als er genoeg geld voor is. Een wens die te realiseren is als wij met zijn allen een bijdrage leveren. Wat voor bijdrage je ook doet, alle beetjes helpen de laatste levenswens van Anouk in vervulling te laten gaan.

Help ons de laatste wens van Anouk te realiseren: doneer nu een bedrag dat je kunt missen om Anouk en haar gezin met elkaar te laten genieten en mooie laatste herinneringen te maken op vakantie in het buitenland!

ACHTERGROND

Anouk heeft endometriose, ME en fibromyalgie en kon door de bijbehorende lichamelijke beperkingen niet meer werken waardoor ze een uitkering krijgt. Toen het net wat beter met haar ging kreeg zij de diagnose borstkanker (Triple negatieve borstkanker, één van de agressiefste vormen van borstkanker) en volgde een jaar van intensieve behandelingen. Haar man Riekus heeft diabetes type 1 en als gevolg daarvan neuropathie. Ook hun dochter Sterre heeft diabetes type 1. Anouk maakt zich heel erg zorgen hoe het verder moet met haar gezin als zij er niet meer is. Haar man moet dan én de zorg voor het gezin op zich nemen én het financieel alleen bolwerken. Zonder Anouk valt een gedeelte van het inkomen weg en zullen er kosten bijkomen zoals voor de overblijf en opvang van de kinderen na school. Het gaat, naast het enorm grote verlies en gemis van zijn vrouw en de steun die de kinderen nodig zullen hebben, ook financieel heel zwaar worden voor Riekus.

Laten we met zijn allen Anouks laatste wens in vervulling laten gaan: op vakantie naar het buitenland met haar gezinnetje.

Help Anouk en haar gezin met elkaar nog een mooi laatste jaar te beleven waarin ze mooie herinneringen kunnen maken. Wij danken jullie bij voorbaat voor jullie medeleven en barmhartigheid.

* Anouk blogt over haar ziekteproces op https://www.anoukweidijkennik.nl/

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
533 donaties
€ 10.045,00
Doel: € 15.000,00
66%