30 uur zonder eten voor Serious Reqeust

30 uur zonder eten voor Serious Reqeust | Geld inzamelen
 
 
Voor Serious Request gaan wij 30 uur zonder eten en zonder slaap de dag doorbrengen.

Beste mensen,

Wij zijn vier jongens uit 5 vwo van het Citadel College in Lent. Elk jaar gaan we met school tijdens de Serious Request periode (19 en 20 december 2018) zoveel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis. Dit jaar zijn de goede doelen van het Rode Kruis:

- Bescherming tegen natuurrampen
- Reanimatie in Nederland
- Noodhulp bij oorlog en conflicten

Wij zitten nu in ons vijfde jaar en dit jaar mochten we zelf een actie bedenken. Omdat mensen in oorlogs- en conflictgebieden vaak lange tijd zonder eten zitten willen wij de uitdaging aan gaan om te kijken hoe dit is. De actie die wij dit jaar gaan doen voor het rode kruis is: 30 uur zonder eten en zonder slaap. We beginnen op woensdag 19 december om 11 uur, en eindigen op 20 december om 5 uur ‘s middags.


Vorig jaar hebben we met zes personen een heel mooi bedrag van €500,- opgehaald. Het zou mooi zijn als wij dit jaar hetzelfde bedrag neer kunnen zetten met vier personen. Hiervoor hebben wij natuurlijk sponsors nodig. Hierbij vragen we jullie om een kleine donatie te doen.


Om u op de hoogte te houden zullen we livestreamen op youtube en om de 3 uur een vlog posten van hoe het die 3 uur gegaan is het hoe het op dat moment met ons gaat. U kunt ons youtube kanaal vinden door "Ids Friesen" in te typen en daarna op het eerste resultaat te klikken. Als dit niet werkt kunt u ook via de volgende link naar ons kanaal worden doorverwezen:

https://www.youtube.com/channel/UCAULDSg4uPi1-nGqpL71QJw?view_as=public


Mocht u vragen hebben over het goede doel, onze actie of heeft u een verzoek, kunt u ons bereiken op ons email adres:

idsfriesen1204@gmail.com
lokkepie@gmail.com


of op een van onze telefoonnummers:

06-18083321 (Ids)
06-13903287 (Loek)

Wij hebben hostellerie De Rozenhof in de Heilige Landstichting gevraagd om ons te sponsoren met een stevige maaltijd vooraf. Dit werd met alle liefde voor ons gedaan!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 490,00
Doel: € 500,00
98%

Deze actie is gesloten.