26 dagen Houtense ijspret

26 dagen Houtense ijspret | Geld inzamelen
 
 

Helpen jullie mee 26 dagen Houtense ijspret mogelijk te maken?
Hopelijk kunnen we dit jaar weer genieten van 26 dagen ijspret in Houten. Rond on Ice; een prachtig evenement voor jong en oud, voor en door Houten!

Van woensdag 15 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 wil Stichting Rond on Ice, Houten graag weer volop willen laten genieten van de ijsbaan op Het Rond, “Rond on Ice”. De ijsbaan vóór en dóór Houten! Een plaats om gezellig vrij te schaatsen, schoolschaatsen, deel te nemen aan de gezellige activiteiten georganiseerd op Rond on Ice en heerlijk samen te komen om wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".

Er wordt hard gewerkt aan het werven van sponsoren om Rond on Ice financieel mogelijk te maken. Met elkaar helpen we Stichting Rond on Ice dit leuke evenement weer neer te kunnen zetten. Hopelijk realiseren we met elkaar veel Winterse ijspret in Houten! Het zou reuze jammer zijn als Het Rond weer vervalt tot “het kale grauwe plein” zonder de mogelijkheden om deze enorme ruimte te benutten in de gezellige Feestmaanden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

18 donaties
€ 197,00
Doel: € 5.000,00
3%