25 jarige jubileum Stichting Ethio Holland

25 jarige jubileum Stichting Ethio Holland | Geld inzamelen
 
 
Stichting Ethio Holland Sport Cultuur viert 25 jarige bestaan.

Beste Lezers,

Stichting Ethio-Holland is een non-profit organisatie, die in 1992 in Roosendaal is opgericht; wat zich heeft uitgebreid tot een groot gemeenschap in heel Nederland. Onze primaire doelstelling is het samen brengen van Ethiopiers, die in heel Nederland verblijven door voetbaltoernooien en verschillende culturele evenementen te organiseren. Het is Ethio-Holland bijna 25 jaar gelukt om uit eigen initiatief van bestuursleden en leden om geld in te zamelen voor diverse activiteiten.

Aangezien Ethio-Holland  zijn 25 jarige bestaan wilt vieren op zaterdag 27 mei 2017 op 't complex van WIK Zuiderpark in Den Haag is Ethio-Holland bereid om een crowdfunding te starten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een succesvol evenement. Om dit doel te bereiken kunnen we jullie steun heel goed gebruiken. De inzamelingsactie is bedoeld om het evenement te kunnen bekostigen. Enkele voorbeelden zijn:

- Huur Complex, scheidsrechters, medailles, partytenten, Eten & Drinken, springkussen, enz.

Graag nodigen we alle Ethiopiers door heel Nederland, kennissen, vrienden & mensen die aanwezig willen zijn uit om deze dag samen te vieren met ons. 

Ik hoop hiermee iedereen zn aandacht te vestigen.

Met vriendelijke groet,

 

Meron Negash

Voorzitter Ethio-Holland

 

 

DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT AUB!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 325,00
Doel: € 2.750,00
11%

Deze actie is gesloten.