24 uurs ergometer marathon

24 uurs ergometer marathon | Geld inzamelen
 
 
24 uurs ergometer marathon voor SpacetoBreathe

Door een sterk groeiend ledenaantal, neemt de vraag naar trainingsfaciliteiten op de Wageningsche Studenten Roeivereniging Argo snel toe. Waar de vloot voorlopig groot genoeg is, zijn de trainingsmogelijkheden op het land erg aan uitbreiding en verbetering toe. De ruimte die nu gebruikt wordt voor kracht- en ergometertrainingen is te klein en daarnaast niet geventileerd of geïsoleerd. Dit is een verre van ideaal sportklimaat. Voor de nodige uitbreiding, isolatie en ventilatie van deze ruimte is ongeveer €90.000 nodig. Hiermee kunnen we garanderen dat er de komende 10 tot 15 jaar weer fatsoenlijk getraind kan worden.
Deze nieuwe trainingsruimte is niet alleen noodzakelijk voor de roeiers van Argo om zich te ontwikkelen tot top- of zelfs olympisch sporter. Door de verbouwing wordt Argo een stuk aantrekkelijker voor andere roeiverenigingen als trainingslocatie. Ook externe sportverenigingen, scholen en bedrijven kunnen gebruik maken van de ruimte om sport gerelateerde activiteiten te ondernemen.  Kortom, een enorme groep mensen die kan profiteren van dit project!

Wil jij ook een steentje bijdragen aan het verbeteren van de ergometerzolder? Sponsor dan de ploegen die tot het uiterste zullen gaan en 24 uur lang een ergometer draaiende houden! Het streefbedrag van deze actie is €2000. Wij kunnen u hulp hier goed bij gebruiken!

Voor meer informatie over Space to Breathe kunt u de onderstaande site bekijken.

www.spacetobreathe.nl

 

Groene groeten,

Organisatie 24 uurs ergometer marathon

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

102 donaties
€ 2.037,00
Doel: € 2.000,00
101%

Deze actie is gesloten.