21 kilometer voor de Voedselbank Stad Groningen

21 kilometer voor de Voedselbank Stad Groningen | Geld inzamelen
 
 
Help ons in onze halve marathon voor de Voedselbank Stad Groningen!

28 juni zouden wij een halve marathon lopen, de Scheveningen Beach Run. Door de maatregelen omtrent het Coronavirus is deze helaas verplaatst naar volgend jaar. Al vrij snel kwamen wij op het idee om samen alsnog deze afstand te lopen, maar dan in onze eigen stad. Het leek ons een leuk idee om deze halve marathon te koppelen aan een goed doel. We hebben daarom besloten om ons voor de Voedselbank Stad Groningen in te gaan zetten. 

Zo’n 760 huishoudens maken gebruik van de Voedselbank in Groningen. De afgelopen weken is dit aantal wat toegenomen, mede door de gevolgen van de Coronacrisis. Om deze organisatie te ondersteunen trekken wij op 28 juni onze hardloopschoenen aan. Voor die tijd willen wij zoveel mogelijk geld ophalen, en daarbij hebben wij jullie hulp hard nodig!

De route die wij zullen afleggen gaat van Groningen naar Peize en weer terug: de Bommen Berendloop. Ik hoor jullie nu denken, hoe kunnen wij dit die dag meemaken? Wij zullen live te volgen zijn en ondersteund worden door een fietsend tweetal! Waar Anna ons zal voorzien in water en gezonde snacks, fietst Mayke mee voor wat motivatie en ondersteuning. Ook zullen zij zo nu en dan een update plaatsen voorzien van een foto, én in de gaten houden of wij ons netjes aan de route houden. 

Wil jij de Voedselbank in Groningen ook supporten en er voor zorgen dat wij een gigantisch bedrag voor hen inzamelen? Doneer dan nu via onderstaande knop!

Jan-Willem en JelmerEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
82 donaties
€ 1.290,00

Deze actie is gesloten.