200km voor stichting MANO AMICA

200km voor stichting MANO AMICA | Geld inzamelen
 
 
Tweehonderd kilometer gewandeld voor stichting MANO AMICA

Jeffry Verdult heeft de Vierdaagse van Nijmegen 200 kilometer wandeld om geld op te halen voor Stichting MANO AMICA. Deze organisatie zet zich niet in voor grootschalige goede doelen maar wil juist op lokaal en soms zelfs individueel niveau het verschil kunnen maken.

De Vierdaagse heeft dit jaar plaats gevonden van 16 tot en met 19 Juli en Jeffry heeft deze met succes volbracht niet alleen voor zichzelf  maar ook om anderen te helpen. Hij koos deze keer voor MANO AMICA, wat staat voor ‘helpende hand’. De stichting ontfermt zich graag over kleinere projecten en bekijkt dan op maat wat er aan hulp geboden kan worden.

Meer doen met minder kosten

De ene keer nemen ze kinderen uit pleeggezinnen mee naar een theatervoorstelling, de andere keer helpt de organisatie bij de financiering van een auto waarin een rolstoel mee kan, voor een echtpaar dat het zich niet zelf kan veroorloven. Het idee is dat je met een kleine stichting zonder winstoogmerk veel meer overhoudt voor het werkelijke goede doel, omdat er veel minder organisatiekosten zijn. Jeffry vindt dat een mooie gedachte en wil daarom graag geld bij elkaar lopen. Hij hoopt met deze actie meteen bij te dragen aan meer bekendheid voor Mano Amica. De stichting verdient dat volgens hem, juist omdat die zich regionaal sterk maakt voor mensen die het kunnen gebruiken.

Donaties welkom, ook van bedrijven

Gio Cleophas, bestuurder van Mano Amica, is blij met wat Jeffry voor zijn organisatie wilde doen. Beiden hopen ze dat mede hierdoor lokale en regionale bedrijven kennis hebben genom pvan deze bijzondere aanpak en een duit in het zakje willen doen. Zo kan er nog meer vaker worden bijgedragen aan projecten en hulpbehoevende mensen in de buurt.  

Meer informatie over de stichting? www.mano-amica.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 775,00
Doel: € 1.000,00
77%

Deze actie is gesloten.