11 city sup tour stand up and hook on

11 city sup tour stand up and hook on | Geld inzamelen
 
 

Ik ben Rembrandt joosten 

Jarenlang heb ik mij mogen inzetten voor vrede en veiligheid. Als operator van het Korps Commandotroepen en als lid van de Dienst Speciale Interventies van de Nationale Politie.

Tijdens dit werk ben ik gewond geraakt. In een actie ben ik mijn linker hand verloren. Mijn verwondingen waren zo ernstig dat ik heb moeten vechten voor mijn leven. Als geen ander weet ik daardoor hoe belangrijk het is om een goed vangnet te hebben in de vorm van collega's, vrienden en familie.

Mijn revalidatie duurde ruim 2 jaar. Naast mijn familie zijn er meer mensen geweest die mij gesteund hebben.

Hen ben ik dankbaar. Daarom doe ik met 5 van deze mensen mee aan de "11 city sup tour" van 14 tot 18 september 2022. Als ode aan onze vriendschap: samen laten zien dat niks onmogelijk is.

Stand up and hook on, een term afkomstig uit de militaire para wereld en word geroepen op het moment dat de parachutisten zich klaar moeten maken om het vliegtuig te verlaten. Ze staan daarbij op en haken zich letterlijk aan een lijn vast. Deze static line zorgt ervoor dat hun parachute open wordt getrokken. Daarna springen ze met zijn alle zonder twijfel uit het vliegtuig.                                                                      Deze term is een mooie metafoor voor waar het team voor staat. 
En zo dus "stand up and hook on". In deze is het stand up paddeling en de hook on is naast het aanhaken een dikke knipoog naar mijn hand amputatie 

Steun mij om deze tour mogelijk te maken. Met jouw donaties hoop ik ook de https://commandofamilysupport.nl/ en https://www.facebook.com/dutchadaptives/ te kunnen ondersteunen.

wil je mijn levensverhaal beluisteren ga dan naar https://stichtingjouwverhaal.nl/nl/mutsdas/rembrandt-joosten#11citysuptour 

Rem joosten
28-06-2022

Training gaan naar behoren. Vaar nu gemiddeld 40 km per week 


331 donaties
€ 12.545,00
Doel: € 10.000,00
125%

Deze actie is gesloten.