10jarig bestaan Stichting Present Rotterdam

10jarig bestaan Stichting Present Rotterdam | Geld inzamelen
 
 
In april bestaat Stichting Present Rotterdam 10 jaar! Help jij ons mee?

Wanneer is het feest? Als je de gezelligheid van vrienden en familie om je heen hebt en kunt genieten van lekker eten en drinken. Voor veel Rotterdammers die in eenzaamheid leven, is het leven niet een feestje, maar kunnen we dat wel voor een keer organiseren! Samen met vrijwilligers viert Present Rotterdam haar jubileum, met en voor kwetsbare Rotterdammers.

In de week van 18-21 april vieren we feest op allerlei plekken met allerlei mensen in deze mooie stad. Denk aan een pannekoekenfeest bij mensen met een beperking die zelf geen familie hebben, een wandelfeestje met eenzame ouderen of een hamburgerfeestje met dak- en thuisloze stadsgenoten. Maar ook klusfeestjes bij jonge moeders, vluchtelinggezinnen of huishoudens die bijvoorbeeld door ziekte hun tuin niet bij hebben kunnen houden.

Vier jij het feestje mee? Help jij ons mee dit feest te vieren voor Rotterdam en haar mooie en kwetsbare inwoners? Doneer nu, en jij bent de mede-investeerder in de stad Rotterdam!

Meedoen? Wil je ook meedoen met een van de feestjes? Je kan je met een groepje aanmelden via: https://stichtingpresent.nl/rotterdam/jubileum-present-rotterdam/

 

Stichting Present Rotterdam zet groepen vrijwilligers in die zich eenmalig voor een ander zich willen inzetten. Vorig jaar hebben meer dan 800 vrijwilligers zich ingezet in Rotterdam! Soms doen zij dit bij een maatschappelijke organisatie zoals het Leger des Heils of bij iemand die begeleiding krijgt van een maatschappelijk werker. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 742,00
Doel: € 2.500,00
29%

Deze actie is gesloten.