100 km fietsen voor Stichting Droomdag | Geld inzamelen
 
 

100 km fietsen voor Stichting Droomdag


 

Vorig jaar heeft ons gezin vanwege mijn diagnose kanker een Droomdag aangeboden gekregen. Dit was voor ons en met name onze kinderen zo'n fantastische beleving in een pittige tijd. Drie weken voor mijn diagnose heeft mijn moeder ook de diagnose kanker gekregen. Het was voor onze kinderen best heftig om zowel hun moeder als oma zo ziek te zien. Voor mij is de droomdag zo'n waardevolle herinnering geworden. Echt een lichtpuntje in een moeilijke periode. 

Nu wil ik precies een jaar later op 12 juni een tocht van 100 km gaan fietsen om geld binnen te halen voor Stichting Droomdag. Zo fantastisch dat ze kinderen met een zieke ouder in het zonnetje zetten. Ik hoop dat met jullie donaties er nog vele gezinnen geholpen kunnen worden.

 

Tijdens mijn behandelingen is fietsen één van de dingen geweest die mij op de been heeft gehouden. Bijna elke dag stapte ik er een half uur op om zo goed mogelijk in conditie te blijven. Hoe ziek ik vaak ook was van de chemo's. 
Toen het fietsen op m'n moederfiets te zwaar werd heb ik een racefiets aangeschaft om het vol te kunnen blijven houden. 

Lange ritten zijn vanwege mijn herstel nog steeds een uitdaging, maar ik ga graag uitdagingen aan. Ik wil met wat mensen om mij heen binnen zes uur de 100 kilometer volbrengen. 

Doneer je om mij en Stichting Droomdag een hart onder de riem te steken? Mijn dank is groot!

Jeanine Van Leeuwen
10-04-2021

De €5000,- behaald, maar elke donatie er bovenop is van harte welkom!


 

Laat een reactie achter

317 donaties
€ 6.555,00
34 dagen te gaan