10 jarige Valentijn zoekt sponsors

10 jarige Valentijn zoekt sponsors | Geld inzamelen
 
 
10 jarige Muay Thai beoefenaar zoekt sponsors

Amersfoort kent een heuse Muay Thai kampioen! Ik, Valentijn van Beekhoven (10) won in maart van dit jaar het Nederlands Kampioenschap Muay Thai in mijn gewichts- en leeftijdsklasse. Ik ben erg fanatiek en droomt ervan om ooit op de Olympische Spelen te staan. Wie helpt mij bij het verwezenlijken van deze droom?

Met de mooie prestatie voor de MON-IMFA bond (erkend door het IOC) op zak, traint ik nu nog harder aan mijn vaardigheden in de Muay Thai sport. “Ik train er super hard voor om nog beter te worden. Vier tot vijf keer per week ben ik in de sportschool Loods of Fitness in Bunschoten te vinden. Hier werk ik samen met mijn team Coolgym en mijn trainers.” Een jonge athleet met ambities, want ik droomt ervan om ooit uit te mogen komen op de Olympische Spelen. 

Crowdfunding: steun de sport van Valentijn

Ik ben op zoek naar sponsors, die mijfinancieel kunnen steunen. Ik ben al samen met mijn ouders een crowdfunding-actie gestart, waarmee ik actief op zoek is naar donateurs, die mij kunnen helpen met een kleine donatie via een speciale website. Alle kleine beetjes helpen! Helpt u ook mee? 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 1.205,00
Doel: € 6.500,00
18%

Deze actie is gesloten.