10 jaar CLP steunt de Stichting Vebego Foundation

10 jaar CLP steunt de Stichting Vebego Foundation | Geld inzamelen
 
 
10 jaar CLP steunt de goede doelen van de Stichting Vebego Foundation

Vebego Foundation – Samen werken aan een beter dag van Morgen. De Vebego Foundation zet zich in voor kinderen en jongeren tot 25 jaar met projecten die een verbinding hebben met werk, zorg en onderwijs. Dit doen wij door projecten ver weg en dichtbij op te zetten. Ver weg doen we dit bijvoorbeeld in Sri Lanka waar we samen met onze lokale partner bouwen aan een community center. In dit center wordt een kindercrèche gevestigd en een naschoolse opvang. Omdat kinderen een veilige plek hebben kunnen de vrouwen gaan werken, hun bedrijfje uitbouwen en zo hun microkrediet terugbetalen. In het center wordt ook de microfinancieringsbank en een opleidingscentrum gevestigd.

Met jouw donatie kunnen wij ervoor zorgen dat de kindercrèche en de naschoolse opvang worden voorzien van inventaris zoals tafels, stoelen en krijtborden. Vanzelfsprekend wordt dit lokaal geproduceerd en ondersteunen we zo de lokale economie. Een stoel kost € 10,- en een tafel € 40,- .

Door uw donatie draagt u bij aan een prettige en veilige leer- en speelomgeving en werkt u mee aan een beter dag van morgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
66 donaties
€ 5.075,00

Deze actie is gesloten.