10 000 words

10 000 words | Geld inzamelen
 
 
Join our journey to bring inspiration to the world !

Dit gave voertuig is ons nieuwe huis ! Met deze Mankat Camper gaan we komende zomer van 2019 op reis en zullen we woorden van inspiratie brengen naar alle uithoeken van de wereld. Een expeditievoertuig vol met teksten van aanmoediging, inspiratie, doorzettingsvermogen en hoop. Voor iedereen die tegenslagen heeft gehad of leeft met beperkingen. Jouw woorden van inspiratie kunnen een verschil maken in hun wereldbeeld.

Keep Up ! Discover !  Wees Grenzenloos ! Ontdek ! Verras !

Help ons om op reis te blijven. Doneer jouw speciale woord wat jou in moeilijke tijden drijft, hoop laat houden, relativerend is of doorzettingsvermogen geeft.

Voor € 10,00 per woord snijden we dit woord uit stickervel, en plakken het op onze truck. Op deze manier reis jij met ons mee en kan jouw woord de verandering zijn in iemands leven, en houdt het ons op weg.

Hoe werkt het? Vul je contactgegevens in, maak je donatie, schrijf in vakje [bericht] jouw woord en wij filmen hoe het woord onstaat, op onze stoere wagen wordt geplakt, en wat er vervolgens verder mee gebeurt. Like & Share dit filmpje op je Facebook & Instagram en inspireer anderen met jouw speciale woord.

 

Justin Menzo
01-07-2019

Yes!

Gisteravond weer twee donaties mogen verwerken

"Growing while traveling"

 

en 

 

"Reik naar de sterren en elkaar" 

 

Dank voor deze mooie woorden, zodra het weer het toelaat gaan we deze op onze Campertruck plakken !13 donaties
€ 850,00