ZZP

ZZP | Geld inzamelen
 
 
Ik zoek hulp, zo gaat het niet meer,

Ik ben ZZP er, en al 5 maanden zonder enige vorm van inkomen. Mijn vrouw en kinderen zitten vast  in Spanje  en ik heb mijn bedrijf op moeten geven, door dat mijn financiële inkomsten totaal gestopt zijn. Nu wil ik verder met mijn 3d printen  zo ook mondkapjes ( steeds gratis gemaakt en verstuurd) hier draaien nu 4 printers waar ik mijn brood normaal mee moet verdienen, dus zoek ik hulp op deze weg, financieel hoef ik niet bij een bank aan te komen, en ook de gemeente zegt SORRY. Wie wil mij een lening geven om weer een gezond bedrijf verder te starten. Mijn dank zal in mijn waardering bijzonder zijn.

Wie kan ons helpen, ieder steun zullen we dankbaar gebruik van maken. 

Met ons gezin 2 volwassenen, en 3 kinderen, zijn we alle resevers op gebruik, en zit mijn gezin vast in Spanje. Ook zit er niet meer de mogelijkheid in, om de kosten terug naar Nederland tebetalen. Dus  bestaat ons leven uit pasta, pasta, pasta, en uit leningen van vrienden en familie, ook zit er de kans in, (hoegraag wij willen) om dakloos te worden, wandt geen enkele instantie heeft  bereikbaarheid getoond om te helpen. Wij hebben het gevoel statenloos te zijn als Nederlanders. Vandaar deze hulp die wij zo hard nodig hebben. 

Dat ik mijn bedrijf weer kan uitvoeren, en mijn kinderen terug in een huis, en verder kunnen met hun opleiding. Mijn vrouw wil ook meewerken, maar heeft 3 operatie 's aan de knieën gehad en kan niet lang staan, en de medische zorg kan verder in Nederland gebeuren. 

Dus daarom langs dezeweg is mijn enigste optie voor hulp, dank dat U mijn brief met begrip gelezen heeft.  Thom Bloemhoff 

Thom Bloemhoff. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.