Zwerfhonden in Servie | Geld inzamelen
 
 

Zwerfhonden in Servie

Help ons de zwerfhonden te helpen

 

Onze 2e actie om de zwerfhonden in Servië te helpen. Wij hebben jullie steun hard nodig om iets te kunnen doen voor de zwerfhonden

Wij hebben een aantal betrouwbare mensen gevonden in Servië die zich inzetten voor de zwerfhonden, zij krijgen geen financiële steun hiervoor en moeten het echt doen van donaties van anderen. Er zijn ontiegelijk veel zwerfdieren en maar heel weinig mensen die zich hiervoor inzetten in Servië. Dus zij hebben alle hulp heel hard nodig. Want de meeste geven niets om zwerfdieren.

Er worden heel veel puppy’s buiten gegooid, vaak heel afgelegen waar zij zich helemaal niet kunnen redden.
Veel honden zijn broodmager, gewond of ziek. En dit kost allemaal geld om de hondjes te voorzien van voeding, medische zorg en sterilisaties uit te voeren zodat er minder honden bijkomen.
Honden lijden al op straat omdat zij geen eten/drinken hebben, daarnaast worden ze ook nog heel vaak mishandeld of vergiftigd.
Deze mensen zetten zich hiervoor in, en vangen de hondjes op.

Bij de vorige actie hebben wij 1370 kg brokken kunnen doneren, waar zij allemaal super blij mee waren en veel hondjes zijn voorzien van een maaltijd. Waardoor zij andere donaties konden gebruiken voor de operaties en geneesmiddelen.

Wij hopen weer op veel donaties van jullie zodat wij deze mensen en vele hondjes weer kunnen helpen. Want zonder donaties zij zijn nergens.
Hondjes staan ook beschikbaar ter adoptie, dat zou helemaal geweldig zijn om deze in Nederland een goed thuis te kunnen bieden.

We hebben een aantal foto’s toegevoegd van de schrijnende situatie van de zwerfhondjes in Servië. Wanneer de actie is afgerond komt alles weer uitgebreid bij ons op Facebook te staan.
HELP ONS HELPEN 🙏🏼

Doneren EN delen wordt zeer gewaardeerd 🙏🏼
Liefs Nada, Dragana, Mireille en Nevena 🐾❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

48 donaties
€ 1.045,00
Doel: € 2.000,00
52%

Deze actie is gesloten.