Geld inzamelen | Zwavelzuur aanval slachtoffer 29 overleden.
 
 

Zwavelzuur aanval slachtoffer 29 overleden.

slachtoffer 29 zwavelzuur aanval overleden na 15 maanden en 10 dagen strijd.

Lieve mensen,

Maandag avond omstreeks 19.15 is mijn broertje na een strijd van 15 maanden en 10 dagen overleden aan de gevolgen van een zwavelzuuraanslag op zijn leven door zijn ex-vriendin.

Op 23-09-2015 is mijn broertje in zijn slaap overgoten door zijn ex-vriendin in Bristol Engeland, langs deze weg wil ik graag mijn vader helpen die daar 15 maanden aanwezig is geweest en heel zijn leven hier opgaf om voor zijn zoon te zorgen. Mijn vader sliep achter in de auto om zo kosten te sparen op de parkeerplaats van het ziekenhuis in Bristol want de reizen op en neer na Bristol waren erg duur.

Uiteindelijk is mijn broertje op 26-11-2016 overgeplaatst na het maria ziekehuis in Overpelt België op ongeveer 10 minuten afstand van me vader die ook woonachtig is in België met grote dank aan bouwbedrijf Derdaele+ die deze reis heeft betaald en mogelijk gemaakt heeft daarom is onze dank heel erg groot aan het adres van Dhr. Patric Derdaele.

Wij hebben tijdens de strijd van me broertje er bewust voor gekozen om niet de media op te zoeken dat vanwege de rust die me broertje wenste tijdens zijn strijd om er boven op te komen.

Vanwege de aanslag op zijn leven moest me broertje zijn linkerbeen, linker oog, linker oor missen ook was 83% van zijn lichaam vreselijk verminkt door de aanslag en was door de verbranding van het zuur tot aan zijn nek verlamd. De hele dag had hij jeuk aan de litekens die hem helemaal gek maakte en door het zuur waren ook zijn boten aangetast dat helse pijnen veroorzaakten.

Hij heeft deze strijd lang gevochten maar helaas op 02-01-2017 verloren.

Wij hebben op 05-01-2017 me broertje gecremeerd.

Middels deze weg willen wij geld voor me vader inzamelen zodat me vader alles weer op de rit krijgt want wegens al de bezoeken aan Engeland en om bij zijn hard vechtende zoon te kunnen zijn heeft hij heel veel verloren en kwijt geraakt, wegens geld gebrek sliep me vader achter in zijn opel combo zowel in de winter als zomer om kosten te kunnen besparen en zo bij zijn zoon aan bed te kunnen zitten. Wij hopen dat er donaties worden gedaan want de rechtzaak tegen de dader (ex-vriendin) gaat ook weer bijna van start na vele malen zijn uitgesteld en dan zal mijn vader weer ongeveer 8 weken in Engeland zal moeten verblijven.

Mochten jullie meer informatie willen over me broertje kunt u altijd via Google kijken onder vermelding van,

"Acid attack Bristol"

"Mark van Dongen Bristol"

Via mail: gevelwerken@icloud.com

Facebook: Bartje van Dongen

UPDATE 07-01-2017: Wegens het overlijden van Mark word de zaak uitgesteld tot 24-04-2017.

UPDATE 15-01-2017: Volg de Facebookpagina "Mark van Dongen - Nederland/België" op deze pagina komen alle berichten vanaf het moment van de aanval op 23-09-2015 tot en met na de rechtzaak zullen wij alle volgers van de pagina op de hoogte houden van al het nieuws rond Mark van Dongen (er word momenteel aan de pagina gewerkt maar er staan al veel berichten op. We zijn alle informatie erop aan het plaatsen dus volg de pagina en nodig zoveel mogelijk vrienden uit om de pagina te volgen.

(De Facebook pagina is opgezet op 14-01-2017 de berichten worden er allemaal opget we doen ons best om alles zo spoedig mogelijk erop te hebben.)

UPDATE 21-01-2017: Aankomende week komt de politie vanuit Engeland na België en Nederland toe om onderzoek uit te voeren. 

UPDATE 21-01-2017: Op 3 februari zullen wij weer afreizen na Bristol, op die dag is er een zitting gepland om de aanklacht tegen de dader te verzwaren na moord. 

UPDATE 27-11-2017: Wij zijn erg blij met alle lieve reactie's die we ontvangen en met de donaties laten we hopen dat Kees met deze steun weer een stuk verder komt. Gisteren na de aflevering van Hart Van Nederland is er weer bij € 2000,- gestort helemaal super! Nogmaals bedankt voor jullie medeleven.

 https://www.youtube.com/watch?v=OAlBkWIIClQ 

 

UPDATE 29-11-2017: Vandaag het teleur stellende bericht ontvangen dat de rechtzaak weer is uitgesteld tot 17-04-2018, dat is een zware teleur stelling want Kees van Dongen heeft de afgelopen 3 weken niet kunnen werken vanwege de rechtzaak en nu word de zaak voor de zoveelste keer uitgesteld.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie. 

Laat een reactie achter

1112 donaties
€ 21.400,00