Zou je alsjeblieft stiekem mee willen helpen? | Geld inzamelen
 
 

Zou je alsjeblieft stiekem mee willen helpen?

Mijn lieve nichtje, Yentl is ziek. Ze heeft Hodgkin en gaat snel haar haar verliezen.....

Lieve allemaal, 

 

Ik doe dit liever niet, ik wou dat alles niet waar was... echter dat is niet zo.. het is de keiharde waarheid. 

Mijn lieve nichtje Yentl is ziek. Ze heeft Hodgkin, lymfklierkanker. 

Ze gaat volgende week starten met de chemo en gaat binnen een week dan al haar haar verliezen. De pruik die een oplossing is, kost maar liefst tussen de 3000 en de 5000 euro terwijl de verzekering maar 600 euro dekt. 

 

Ik weet dat Lobke niet blij is als ik dit doe, maar ik weet ook dat ze niet kan toveren en ik ook niet dus ik dacht... als we deze kosten nou misschien zouden kunnen delen?  Als is het maar een gedeelte. Ik hoop dat jullie dit samen met mij voor haar willen verzorgen zodat ze volgede week de pruik  kan bestellen. 

Omdat Lobke het echt niet mag weten (die wordt gek) zou ik willen vragen deze link alleen via appjes of via messenger (en dus zeker niet liken op fb en niet delen openbaar op het net)  te verspreiden zodat we hopelijk snel het geld bij elkaar hebben. 

 

liefs Merel Haring

 

 

 

Lieve allemaal, 

Ik heb gister Lob verteld van de actie en dit is haar reactie hierop:

 

 

"Lieve mensen,
In deze donkere dagen waarin alle mogelijke gevoelens (verdriet/angst/boosheid en liefde) zich per minuut afwisselen, ontving ik gisteren een nieuw bericht waarin eigelijk hetzelfde gebeurde maar dan allemaal in 5 seconden....
merel vertelde van haar actie... ik dacht eerst, nee! (Mijn zussie kent me goed) maar meteen voelde ik ook de warmte.. het geeft zoveel steun! Het is echt een warme deken. Yentl is heel bang maar heel sterk en ze gaat het met volle kracht aan💪 ze zal vechten als een tijger. Ik ben verschrikkelijk trots op haar!
Dank jullie wel allemaal
Liefs lob
❤"

 

 

Ik wil jullie allemaal echt enorm bedanken voor alles!!!

 

Liefs Merel 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

122 donaties
€ 5.140,00

Deze actie is gesloten.