Zorro's nieuwe vriendje

Zorro's nieuwe vriendje | Geld inzamelen
 
 
Help Zorro het leven weer leuk te vinden met een nieuw vriendje ...

Dit is Zorro ,hij is een Boxer en is op dit moment vier jaar oud .

Vanaf hij bij ons was trok hij zich heel erg op aan onze andere hond Zara .In de zomer van 2014 werd Zara erg ziek ,ze had Kanker .De artsen hadden voorspeld dat ze niet meer kon genezen en daarom ook niet heel lang meer te leven had .In deze periode zijn wij er achter gekomen dat Zara een groots doorzettingsvermogen had .Na veel zware behandelingen en chemokuren werd ze tegen de verwachtingen in toch beter ,de doktoren konden niets meer vinden in haar lichaam .Ze was eindelijk beter .

Op tweede kerstdag 2015 werd Zara weer erg ziek ,we zagen het aan het gedrag van haar maar ook het gedrag van Zorro .Toen we de uitslag van de behandelend arts  te horen kregen schrokken we erg .De Kanker was terug ,het zat door heel haar lichaam .Ook in haar Alvleesklier ,helaas was dit niet te genezen .Zorro steunde Zara en ons in deze moeilijke tijden .Zara zelf leek er niet veel van mee te krijgen ,ze speelde en huppelde als een lammetje in de wei .Na operaties en medicijnen ging het een stuk beter .Tot haar Alvleesklier moeilijk ging doen ,haar voedsel werd niet goed opgenomen ,hierdoor werd ze erg mager en moest ze enzymen slikken zodat het voedsel wel werd opgenomen .In mei 2016 ging de toestand van Zara snel achteruit ,voor haar was het genoeg .Zara nam afscheid van ons allemaal ,van alle katten ,de hamster en natuurlijk van Zorro .Ze ging buiten liggen  en had veel pijn ,daarom hebben we het besluit genomen om haar van de pijn te verlossen en haar in te laten slapen. Ze overleed op 27 mei 2016 en werd 11 jaar oud.

Zara was een witte Boxer, sommige Boxers met deze kleur worden direct naar de geboorte gedood. Maar ondanks haar kleur was Zara een hele sterke hond die niet wilde ophouden met het leven.

Na haar dood veranderde er veel. Het werd stil in huis en voor Zorro werd het leven een stuk minder leuk,  hij had geen vriendinnetje meer om mee te spelen en om aan vast te klampen. Zorro begon minder te genieten van het leven, hij had niemand om mee te spelen, niemand om het eten mee te delen en niemand om mee met een stok door de tuin te rausen. Zorro werd minder actief en lag vaak maar een hele dag in zijn mand en had een zin om mee te gaan wandelen, naar het bos te gaan of mee naar het strand te gaan. We probeerde hem zoveel mogenlijk te motiveren door hem speeltjes te geven en zoveel mogelijk aandacht te schenken. Helaas is het nogsteeds zo dat hij niet geniet van het leven.

 

En daarom vraag ik u, om geld te doneren voor Zorro, zodat hij eindelijk weer eens een vriendje heeft om mee te spelen en het leven weer tegemoed kan.  

BedanktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 750,00
1%

Deze actie is gesloten.