Zorgen om zorgen

Zorgen om zorgen | Geld inzamelen
 
 

Beste,

ik wil via deze weg mijn ouders een hart onder de riem steken.

Mijn ouders wonen al meer dan 45 jaar in Nederland. Beiden hard gewerkt, helaas zijn ze 6 jaar geleden financieel achter uit gegaan. In die 6 jaar hebben wij als familie veel moeten knokken om iets voor elkaar te krijgen. Zij leven helaas nu van een uitkering.

Mijn vader heeft door het zware werk een hernia opgelopen in zijn rug, waardoor hij 85% is afgekeurd. Het doet hem zeer om niet meer het geen te kunnen doen wat hij lief had. Dit is een vader is door alles heen ging voor zijn kinderen! 

Mijn moeder heeft helaas last van haar hart, meerdere keren TIA's gehad waardoor haar lichaam niet meer de nodige kracht heeft.

Zij wonen in een huurwoning in een mooie buurt al 25 jaar wonend in het huis met veel plezier! 

Wat is de reden dat ik deze doneer actie heb opgezet? 

Het huis van mijn ouders is al jaren niet opgeknapt, de keuken die aan het afbreken is en de wc die een bouwval is. Dat door iemand die " kostenloos" de wc wou opknappen. Mijn anders zijn achterlaten met puin. 

Het zou mij enorm goed doen als wij samen een klein bedrag kunnen verzamelen om voor mijn ouders voor een nieuwe vloer (laminaat), nieuwe bankstel, nieuwe eetkamertafel+stoelen, wc en de keuken een opknap beurt kunnen geven!

 

Alle kleine beetjes helpen, als maar 1 ding haalbaar is uit het rijtje zullen jullie zeker al heel dankbaar voor zijn! Alvast bedankt voor de mensen die een donatie doen!

Vriendelijke groet,

Familie Anouar

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 4.000,00
0%