Zorg voor dakloze mensen | Geld inzamelen
 
 

Zorg voor dakloze mensen

Hulp voor dakloze

ik zal mij even voorstellen!
Mijn naam is wilhelm van der horst, vorig jaar ben ik zelf een goed doel begonnen ( lees: Facebook pagina nog te bekijken help ons pakketten maken) voor 73 gezinnen.

De gezinnen zijn woonachtig in het Algemeen opvang centrum te Purmerend. Het goede doel was een flink werk maar het einde was fantastisch.

Na 7 maanden lang de vragen of ik ook dit jaar een goed doel zou gaan opstarten en wat mijn doelgroep zou zijn waren de eerste antwoorden NEE ik begin er niet meer aan! uiteraard was het super om andere mensen gelukkig te maken maar het heeft ook negativiteiten.

Na even nagedacht hebben ben ik toch overstag gegaan. Ik dacht een kleine donatie uiteraard voor het ' dorpje' waar ik woonachtig ben Purmerend.

In Purmerend hebben wij een nachtopvang. De nachtopvang is gelinkt aan het Algemeen opvang centrum te Purmerend.

Zij bieden het hele jaar op de Wagenweg 14 nachtopvang aan.Dit kost 5 euro per nacht.

Zelf heb ik zitten nadenken hoe ik dit nu wil gaan aanpakken. Afgelopen jaar stond ik erop geen gelden aan te nemen en te ontvangen wegens ik gewoon geen ' rare ' gebeurtenissen wilde. Daarom ben ik op Dream or Donate een 'fonds' begonnen omdat er toch een aantal zaken zijn waar ik gelden voor nodig heb om producten voor de koude winter aan te schaffen. Uiteraard is de donatie zichtbaar en wanneer de gelden worden uitgekeerd om de producten aan te schaffen is dat elke euro verantwoord is!!

Maar zelf wil ik nog steeds erop blijven wijzen dat donaties de hoofdzaak is waarbij ik met dit goede doel wil bewijzen dat ook dit jaar de Purmerendse gemeenschap elkaar helpen. Dakloos of niet... Purmerend is Purmerend. We horen elkaar te steunen..

De koude winter op straat... geen schone warme sokken.. slaapzak... warme broek.. rugtas om de spullen dat de persoon bezit bij zich heeft.. de hoofdzakelijke spullen waardoor een dakloze zich kan redden.

Wil je meer informatie , heb je vragen laat het mij weten!

En ik hoop echt hoop dat dit jaar net zoveel mensen mij kunnen helpen met de donaties te schenken.
Lieve mensen, ik heb het via dream and donate omdat ik elke EURO aantoon wat ik aanschaf voor de daklozen in purmerend. Alle bonnen verschijnen op mijn facebook pagina voor mijn goede doel!!!
De mensen die mij vorig hebben geschonken nogmaals bedankt ! het was fantastisch!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.