Zonder jouw hulp, vissen we achter het net!

Zonder jouw hulp, vissen we achter het net! | Geld inzamelen
 
 
Niet omdat het moet maar mag en echt nodig is!

Zonder jouw hulp vissen we achter het net!

Na jaren van “dromen” om ondernemer te worden de stap gezet. Denken in kansen en uitgaan van je eigen kracht. Vallen en weer opstaan en weer door. Eindelijk het was zo ver. Mijn platform (evenementenbranche) februari 2020 online was werkelijkheid. Al mijn geld geīnvesteerd. En ineens was daar de “concurrent” Corona waar niemand invloed op heeft. Bijna één jaar verder en het einde is nog niet in zicht. 

Martin denk in kansen. Opstaan dus en aan de bak. Een nieuw idee en nieuwe kansen. Al even bezig (logo, fb pagina en start ontwikkeling website) maar er is meer nodig dan een idee.

Om eerlijk te zijn, heb ik mijn trots opzij moeten zetten om deze actie op te zetten. Je bent ondernemer en kan alles zelf toch? Niets is minder waar. Stoute schoenen aan en zien of 2021 een start kan zijn waar ik zo op heb gehoopt.

Boilies voor jou een nieuwe start?

Wat zijn boilies.

Dit zijn bolletjes die als voer worden gebruikt bij karpervissen. Deze ga ik zelf maken. Al veel geëxperimenteerd en contacten gelegd met leveranciers. Boilies met de hand maken is leuk maar om het professioneel aan te pakken is er meer nodig. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, wordt er gewerkt vanuit huis (schuur en overige ruimtes). De domeinnaam al vastgelegd en een pakkend logo laten maken. Wat is er nodig om te starten:

Boilliemachine

Deegmachine

Stoommachine

Kratten

Verpakkingsmateriaal

Stickers

Droognetten

Stellingen

Inkoop grondstoffen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Elke donatie is meer dan een financiële bijdrage om boillies voor jou op te starten. Vanaf de start kan ik een jongere vanuit mijn directe omgeving helpen aan werk die een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Dit is voor mij een geweldige stimulans om hier een succes van te maken. En als het aan mij ligt blijft het hier niet bij en zal op basis van groei het aantal arbeidsplaatsen uitgebreid worden. 

Geeft het jou ook zo’n goed gevoel als je anderen hiermee kunt helpen?

Alvast dankwoord

Dat je dit leest betekent misschien dat ik je interesse heb om te doneren en ons te helpen. Ook zonder donatie kun je natuurlijk jouw bijdrage leveren door deze actie zoveel mogelijk onder de aandacht brengen en te delen. Bij deze wil ik iedereen alvast bedanken die op welke manier dan ook, ons heeft geholpen om deze actie te laten slagen.

Martin

Voor hulp, iedeeën of vragen, mag je een mail sturen naar info@boiliesvoorjou.nl

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.