Zomerterras We All Love The Weekend Outdoor | Geld inzamelen
 
 

Zomerterras We All Love The Weekend Outdoor

Graag willen wij onze evenementen jaarlijks terug later keren. Dat kan! Met uw hulp!

25 Augustus organiseren wij het Zomerterras en We All Love The Weekend Outdoor. Om deze evenementen toekomst te kunnen geven hebben wij uw hulp nodig! Alle giften zijn welkom. Bij giften boven de 30 euro geven wij twee entree bewijzen weg voor het avondprogramma. 

 

Zomerterras : Een heerlijke dag in de zon met live muziek, dj’s en demo’s van lokale verengingen. Natuurlijk kunt u ook gezellig een hapje eten of een drankje drinken. Voor de aller jongste zijn er springkussens aanwezig! De entree is gratis. Het event duurt van 12:00 uur tot 19:30 uur.

 

We All Love The Weekend Outdoor: Een heerlijke zomerse avond genieten van bekende dj’s en live artiesten. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje! Voor dit event heffen wij entree. Het event duurt van 20:30 uur tot 01:00 uur.

Ondanks dat wij tijdens het avond programma entree heffen hebben wij uw hulp keihard nodig. Wij zijn een evenement zonder subsidie. Echter willen wij ervoor zorgen dat Oud-Beijerland een jaarlijks terug kerend event voor jong en oud krijgt en houd. Met uw hulp is dat mogelijk! Is uw gift meer dan €30 dan ontvangt u van ons twee entree kaarten cadeau!

Wij danken u al vast voor uw gift en hopen u te verwelkomen tijdens onze evenementen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.