Zomerpret

Zomerpret | Geld inzamelen
 
 

Afgelopen jaar hebben onze kinderen veel meegemaakt, onze dochter is onverwachts weer thuis komen wonen na 9 jaar gewoond te hebben bij verschillende pleeggezinnen. Ze is 13 jaar en heeft behoorlijke trauma opgelopen na al die jaren gedoe. Onze zoontje van 8 jaar heeft hier door ook zware jaar gehad, alle aandacht ging even naar zijn zus, wat hij nooit gewend was. Daarnaast kwam ook nog lock down, een zware tijd voor ons als gezin,maar vooral voor de kinderen. We willen graag deze zomer de kinderen opvrolijken en hun wat rust te gunnen, door paarleuke uitjes met ze te kunnen doen, zodat ze een keer ook aan iets leuks kunnen denken. Helaas is onze inkomen niet toereikend om dit te kunnen doen, me man werkt wel fulltime, maar is ook onze enige hoofdverdiener. Ik ben na lange periode in ziektewet door burnout nu weer langzaam aan aan het werk begonnen, maar dit is niet genoeg voor ons gezin van 4.

Met wat hulp van buiten af en veel goede mensen hoop ik dit voor onze kinderen te kunnen doen, want ze verdienen het zo erg.

Alvast super bedankt voor de donaties, al zou het om 1€ gaan, elke beetje helpt tot we er zijn... Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.