Zoiets simpels als een goede scooter

Zoiets simpels als een goede scooter | Geld inzamelen
 
 

Zoiets simpels als een (goede) scooter,

Het lijkt zo'n vanzelfsprekendheid......Tot je het verliest!

Je scooter. Je vervoer, je vrijheid maar ook de manier om je werk en je cliënten te bezoeken. En vooral op tijden dat het openbaar vervoer niet rijdt. 

Als je die scooter dan ineens verliest ben je aangewezen op andere manieren om je werk te doen, de mensen te verzorgen en verlies je ook je vrijheid en flexibiliteit. Eigenlijk is dat helaas niet te doen; openbaar vervoer past niet, en te voet of per fiets gaat simpelweg niet vanwege de afstanden en de veiligheid. 

Na een ongeval buiten haar schuld is de scooter van onze dochter, die pas is gediplomeerd als verpleegkundige, total-loss verklaard. Hierdoor is ze haar vervoer kwijt en kan ze haar werk niet doen zoals ze dat graag wil en zoals van haar verwacht wordt. 

Helaas zijn wij en zij zijn niet in staat om zomaar even snel een betrouwbare andere scooter voor haar neer te zetten. Wij zouden het ontzettend fijn vinden als u zou kunnen bijdragen om ervoor te zorgen dat zij niet alleen haar werk kan behouden maar ook haar eigenwaarde. Maar ook om haar cliënten te verzorgen op momenten dat dat nodig is en het OV hierin niet voorziet. 

Lieve lezer, zou u ons alstublieft willen helpen om de droom van onze dochter uit te laten komen; zij wil heel graag verder met haar studie als HBO-verpleegkundige en haar werk maar heeft daar wel wel vervoer voor nodig en vooral op momenten dat een scooter haar enige vervoersmiddel is.

Alvast ontzettend bedankt voor uw support, zeker ook namens onze dochter.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.