Geld inzamelen | Zoektocht naar geluk
 
 

Zoektocht naar geluk

Van depressie tot geluk en de reis ernaar toe.

Wat traumatische ervaringen kunnen doen met een mens op latere leeftijd is enorm heftig! Van een lief, zorgzaam en opgewekt kind naar een jonge dame van 23 met depressies, paniek aanvallen, angstaanvallen en boosheid. Al deze emoties nemen sinds een aantal jaren een loopje met mij. Het werd zo ernstig de afgelopen maanden dat het compleet escaleerde.

Geen uitweg

Ik zag de uitweg absoluut niet meer. Ik ging bij mijzelf na wat er in hemelsnaam mis was met mij? Waarom voel ik mij zo, waarom spring ik van de ene emotie in de andere.. wat gebeurd er en waarom bij mij? Ik heb alles wat mijn hartje begeert, En toch is dit hoe ik mij voel? Sinds vorige maand heb ik echt alle hulp moeten aanvaarden die mij geboden werd want zo gaat het niet langer. Van psychiaters tot arten, alles heb ik voorbij zien komen. Zo ook een ayuvedische arts in Den Haag, Dr Mehta.

De redding nabij

Na een prettige behandeling bij deze meneer liet hij weten dat het voor mij erg belangrijk is om anders te leren denken. Aan mijzelf te leren denken, te zorgen dat ik mij goed voel in mijn eigen lichaam en alle traumatische ervaringen te doen verwerken. Dit traject wil ik dolgraag aangaan door middel van kruiden behandelingen, dieet, oefeningen en therapie. Deze behandeling duurt 4 weken en word gegeven in India. Er zit een behoorlijk kosten plaatje aan wat mij deed twijfelen. Dit kan ik helemaal niet betalen dacht ik direct.  Maar wat is er belangrijker dan ikzelf in het leven?

Liefde en geluk begint bij jezelf. 

Ik voel diep van binnen dat deze therapie mijn wonden kan helen zodat ik alle traumatische gebeurtenissen een plekje kan geven en weer kan zijn wie ik echt ben. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

44 donaties
€ 3.421,00
Doel: € 5.500,00
62%

Deze actie is gesloten.