zoek crowdfunding door misleiding

zoek crowdfunding door misleiding | Geld inzamelen
 
 
gemisleid in het buitenland

hallo 

Mijn verhaal is mischien niet het meest trieste verhaal wat ik weet dat er mensen zijn die het veel zwaarder hebben dan wij nu.

Maar ik weet ook geen uitweg meer om verder te kunnen gaan in het leven nu.

Laat ik eerst vertellen waar het om gaat wij zijn in turkije gaan wonen en dachten ons een mooi leven te garanderen,helaas doordat we te goed gelovig waren hebben we de hulp van een paar turken geaccepteerd om onze papieren in orde te maken zo gezegd het ikamet verblijfsvergunning.

we hebben alles voraf moeten betalen dit was ongeveer 17,500 lira toen omgerekend 500 euro na maanden gewacht te hebben en we er navraag na deden kwamen we erachter dat er nooit iets is aangevraagd.

Toen hebben we alle boetes moeten betalen aan de politie en overheid en mochten het land niet verlaten inmiddels hebben we nu al betaald inclusief de boetes 55,000 lira en nog steeds geen papieren.

Wij hadden een inkomsten uit holland maar omdat we het land niet mochten verlaten konden we ook niet op de afspraken komen voor ons geld waardoor we nu moeten leven van ongeveer 200 euro per maand.

nog steeds mogen we het land niet verlaten en zitten we dus vast in turkije zonder enig vooruitzicht op dit moment het is namelijk ook verboden om te werken hier zonder papieren.

daarom mijn oproep hier om een crowdfunding van maximaal 10,000 euro zodat alles geregeld kan worden en we weer een normaal leven kunnen gaan leiden ik ben ook bereid om terug te betalen geen probleem maar we hebben echt hulp nodig nu we zijn eigenlijk gevangenen terwijl we dat niet verdienen.

ik hoop dat er mensen zijn die ons willen helpen alle beetjes helpen natuurlijk en zou dankbaar zijn met alles wat de mensen me kunnen bieden.

ik hoop dat er mensen zijn die het kunnen en willen voor ons zou het betekenen om verder te kunnen in ons leven 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 10.000,00
0%