Zijn laatste 2 mensen | Geld inzamelen
 
 

Zijn laatste 2 mensen

Heinrich vraagt u hulp

Omdat Heinrich het niet zelf kan, vroeg hij mij als eerst om hulp. Voor mij een kleine moeite echter kan ik het niet alleen.

Heinrich is stervende. Hij heeft polyneuropathie, diabetes en al een aantal geamputeerde ledematen. Omdat deze redenen staat er ook geen persoonlijke foto. Hopelijk hiervoor u begrip.

In plaats hiervan heb ik deze poster ontworden. Heinrich is dus ziek. Zijn laatste maanden zijn ingegaan en hij laatst zijn liefste achter. Ook zij heeft het niet makkelijk. Ze heeft COPD en bij het kleinste schoonmaakklusje moet ze helaas al weer zitten. Ik kom hier dagelijks (thuiszorg) en zie steeds duidelijker hoe zij hulp nodig hebben. Het huis is toe aan een opknap en schoonmaak beurt. Behang hangt los, muren zijn bruin, gewoon tot vies toe. Banken zijn doorgezakt en veel ruimte is er niet omdat het bed van Heinrich ook nog eens in de woonkamer staat. Samen met een aantal vrijwilligers willen wij het huis opknappen en soort van renoveren. Zo kan zijn partner nog een aantal jaren door, zonder erover in te zitten, dat eventuele vizite op de grond moet zitten, of zonder zij zich hoeft te schamen.

Help mij mee geld in te zamelen, zodat er nieuwe meubels kunnen komen en het huis opgeruimd, schoon en netjes kunnen achter blijven. 

Daarnaast heeft Heinrich nog een wens. Hij zou graag een portret tattoage van zijn overleden moeder op zijn bovenarm krijgen. Hun inkomsten zijn niet hoog, en met alle medische kosten blijft er niet veel over. 

Help Heinrich en zijn partner en doneer! Alle kleine beetjes helpen! Alvast bedankt!

 

Namens Sam (THuiszorg)

Namens HeinrichEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.