Ziektekosten Anakin

Ziektekosten Anakin | Geld inzamelen
 
 
Anakin.

Dit is Anakin. Anakin is geboren op 20 juni 2020 en viel in de eerste instantie op als terrorkatje. Ze klom overal in en op en racede heel het huis door. Maar sinds een tijdje gaat het minder met Anakin. Het viel me al op dat ze steeds minder goed ging lopen, alsof ze de spierkracht in haar pootjes verloor. Ze zette namelijk haar voorpoten verkeerd om neer en zakte erdoorheen. 

Ik ben naar de dierenarts gegaan, waar ze antibiotica kreeg omdat ze dacht dat het misschien kattenziekte was. De antibiotica leek een beetje te helpen, maar niet veel. 

Even later begon de diarree. Ze kon niet goed in haar kattenbak, waardoor zij steeds in haar poep gaat zitten en dit door het hele huis sleept. Hier heeft zij een darmondersteunend medicijn voor gekregen. Dit hielp goed en Anakin werd steeds speelser en vrolijker. Ook de dierenarts vond haar beter worden. 

Na een week of 2 ging het weer minder. Ze kreeg weer last van diarree en een verwisseling van voer hielp niet. Ook voor de tweede keer d'r darmondersteunende medicijn mocht niet baten. 

Ik heb toen ook speciale kattenbakken gekocht. Speciaal voor kittens of oudere katten die niet meer goed kunnen springen. Ook dit hielp niet met het probleem. 

Vandaag gaan haar achterpoten ook slechter. Ze loopt als een dronken persoon en valt soms om. Wel wil ze nog steeds graag spelen en achter de andere kat aanrennen. 

Op 26 november gaan wij via een bloedtest testen op Toxoplasmose, in de hoop dat dit het is en wij snel actie kunnen ondernemen in het herstelproces, wat waarschijnlijk niet helemaal 100% wordt. 

Indien het geen toxoplasmose is, kunnen wij nog een hersenscan laten doen. Hieruit zal blijken of ze een aangeboren hersenafwijking heeft, maar deze scans zijn rond de 1000 euro. Naast de honderden euro's die ik al heb uitgegeven voor haar in die paar maanden.

 

Ik wil d'r ontzettend graag helpen, maar mijn portemonnee heeft helaas een bodem en die is nu aardig bereikt. Ik hoop dat er via deze weg mensen zijn die haar willen helpen. Ik zou het erg op prijs stellen ♥️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.