Ziekenhuismaterialen voor Kenia | Geld inzamelen
 
 

Ziekenhuismaterialen voor Kenia

Wil jij mij helpen om geld in te zamelen voor het ziekenhuis in Msambweni?

Lieve allemaal,

Ik vertrek 4 februari naar Kenia om daar voor 3 maanden stage te gaan lopen in een ziekenhuis in het plaatsje Msambweni. 

Nu hebben ze in dat ziekenhuis niet altijd de juiste materialen om optimale zorg te leveren. Hierbij wil ik de mensen daar een beetje helpen en heb ik jullie hulp hard nodig. Ik wil graag geld inzamelen om voor het ziekenhuis wat materialen te kopen als ik daar ben. Spullen die ze hard nodig hebben. Denk hierbij aan bloeddrukmeters, dekens, matrassen, gereedschap voor operaties etc. 

Iedere donatie is van harte welkom!! Ik hoop dat jullie mij hierbij willen helpen. Alvast heel erg bedankt hiervoor!!šŸ’ŖšŸ»

Groetjess

Kim Bozuwa

Kim Bozuwa
12-04-2019

Lieve allemaal!
Ik heb dit geweldige bedrag vandaag gedoneerd aan ‘Msambweni Hospital’ via de organisatie Doingoood waar ik mee op reis ben. Zij kunnen hier verder mee aan de slag voor het ziekenhuis!
Hartstikke bedankt allemaal voor jullie donaties en het gaat zeker goed besteed worden!

Van een klein bedrag van de donaties hebben we al wat spulletjes gehaald voor het ziekenhuis en vandaag uitgedeeld. Dit waren tandenborstels, tandenpasta, zeep en wat spulletjes voor de kinderen.

In de link hieronder kun je de donatie zien!

Groetjesss

https://www.pifworld.com/projects/QUYer10BS_I/msambweni-hospital-kenia

 


 

Laat een reactie achter

41 donaties
€ 885,00

Deze actie is gesloten.