Zieke Maikel één keer naar Disneyland | Geld inzamelen
 
 

Zieke Maikel één keer naar Disneyland

Met nog enkele maanden te leven, is dit Maikels grootste wens een bezoek aan Disneyland

Afgelopen zomer kregen we het slechte nieuws dat mijn verstandelijk beperkte en autistische zoon Maikel  (30) opnieuw kanker heeft. Inmiddels weten we dat er geen behandeling meer mogelijk is. In de komende maanden proberen we zoveel mogelijk mooie familieherinneringen te verzamelen. Maikels grote wens is om samen met zijn broertje Stefan, ook verstandelijk beperkt en bekend met autisme, één keer naar Disneyland Parijs te gaan. Laten we samen proberen om deze droom uit te laten komen nu dit nog kan. 

Toen Maikel 6 jaar was, werd voor het eerst keel- en neuskanker gediagnosticeerd met uitzaaiingen naar de lymfeklieren in zijn hals. Aan alle behandelingen heeft Maikel een kwaadaardige vorm van huidkanker overgehouden; afgelopen week is er nog een plek op zijn rug weggehaald. Na al die jaren medisch gedoe, bleek afgelopen zomer tot overmaat van ramp ook de neus- en keelkanker terug. Behandeling is helaas niet meer mogelijk en met slechts enkele maanden te leven, verliest hij nu ook nog zijn spraakvermogen. 

Maikel heeft nog één grote wens: samen met mij, zijn moeder, en broertje Stefan naar Disneyland Parijs. Het liefst zo snel mogelijk, want helaas is er nog maar weinig tijd.  Maikel is dol op Disney, samen op de foto met Mickey Mouse lijkt hem fantastisch. Voor ons wordt dit een laatste bijzondere familieherinnering.

We hopen dat iedereen een steentje bij wil dragen om ons te helpen en dit mogelijk te maken. 

Liefs, 

Gabriëlle

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

319 donaties
€ 4.675,00
Doel: € 4.500,00
103% / 69 dagen te gaan