Zie Zuiver staat te popelen om van start te gaan!

Zie Zuiver staat te popelen om van start te gaan! | Geld inzamelen
 
 

Beste Lezer(s),

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa de Hoogh geboren in het jaar 1989 in het plaatsje 's-Gravenzande. Momenteel ben ik wonend in Alkmaar en vanaf dit punt wil ik ook met mijn nieuwe start gaan beginnen. 

In het jaar 2017 raakte ik met verschillende aandoeningen in de ziektewet, dit begon met een whiplash, een hersenschudding en een Burn Out. Welke ik heb opgelopen door trauma.

Helaas was het met deze ziektebeelden nog niet gedaan, door de trauma's, welke ik maar niet kon verwerken. Raakte ik ook in een psychose en creëerde ik een gegeneraliseerde angststoornis en PTSS waarvoor ik in het jaar 2021 een tijdje opgenomen ben geweest. Dit zo neerzetten voelt nu een beetje als zielig gedoe maar het is nodig om te vertellen want…

 Het zijn deze drie ziektebeelden waar ik veel stigma ben tegen gekomen, schaamte en onbegrepen angst. En dit heeft mijn gemotiveerd en het is eigenlijk mijn passie, levensmissie geworden om hier hopelijk verandering in te brengen. Ik ga in ieder geval mijn allerbest doen en mijn steentje hierin bijdragen.

Zo ben ik begonnen met het volgen van gratis Master Classes waar ik de headlines leer over wat het is om een bedrijf (online) te starten. En ben ik gestart met de opleiding tot Life Coach.

Waarom de opleiding Life Coach? Omdat ik ook mensen 1 op 1 wil gaan coachen of in groepsverband die in hetzelfde schuitje hebben gezet als ik of nog steeds zitten. Die opzoek zijn naar een veilig luisterend oor, waar ze zonder die schaamte vrijuit durven praten.

Veder wil ik als coach en ervaringsdeskundige lezingen gaan geven hierover bijvoorbeeld op scholen of bij de politie. Zodat ze deze ziektebeelden leren kennen en ontdekken dat het allemaal niet zo eng is als het stigma zegt wat erom heen hangt. Dat ze ontdekken dat het vaker voorkomt dan ze dachten, misschien wel in hun eigen klas. En dat het juist goed is om met elkaar hierover te praten, zodat er rekening gehouden kan worden met mensen die hiermee te maken hebben.

Om dit heel serieus aan te pakken en om mijn business concreet te maken is er meer nodig dan een opleiding tot Life Coach en ervaringsdeskundige zijn. Mensen verwachten dat het jouw expertise is en je hier alle ins en outs over weet. Natuurlijk weet ik dit als ervaringsdeskundige hoe het gaat en voelt maar de medische termen, het vakjargon om het zo maar even te noemen. Is mij onbekend.

Hiervoor zal ik nog twee korte opleidingen voor moeten volgen en misschien zelfs wel drie, maar het potje is leeg. En ook is het potje om mijn business tot een volledig bedrijf om te toveren leeg.

En daarom heb ik uw hulp nodig, ook al voelt dit helemaal niet prettig, het voelt als bedelen. Maar ik zie geen andere weg die ik kan bewandelen om dit anders te doen. Ik wil u vragen of u een donatie zou willen doen, zodat ik mijn dromen kan najagen om iets te veranderen binnen onze maatschappij kan doorzetten. U zult niet alleen mij helpen maar misschien ook de mensen die dagelijks te maken hebben met stigma, schaamte en angst. Ik ga mijn uisterste best doen om in ieder geval binnen mijn regio hier een verandering in te brengen.

Wilt u mij helpen? 

 

Liefs, 

 

 

Lisa de Hoogh 

Met liefde en dankbaarheid, 

 

Lisa de Hoogh Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.