Zendingsreis naar Namibië

Zendingsreis naar Namibië | Geld inzamelen
 
 
Wij willen de mensen in Namibië tot zegen zijn! Help jij ons?

Hoi! Wij, Steffanie en Mirjam hebben het voorrecht om aankomende zomer mee te gaan met een jongerenreis naar Namibië. Hier in Afrika zit het Rene Kids Centre. We gaan helpen met projecten zoals de Kidsclub, organiseren gave sportevenementen, bezoeken kinderen in het ziekenhuis en ontmoeten de mensen uit de blikkiesbuurt Block E. De mensen in block E leven in armoede en kinderen groeien op met een uitzichtloze toekomst. Natuurlijk kunnen wij deze armoede niet in een keer weghalen, maar we kunnen de mensen wel tot zegen zijn. We gaan heel veel toffe dingen organiseren, maar we hopen ook een beetje hoop te brengen voor de mensen daar. We zullen God beter gaan leren kennen op deze reis en we zullen bovenal Zijn liefde gaan uitdelen!

Voor deze reis is veel geld nodig. Zelf kunnen wij dit niet volledig financieren, daar hebben wij hulp bij nodig. Wil jij ons helpen zodat wij tot zegen kunnen zijn in Namibië? Met jouw donatie help jij niet alleen ons, maar ook de kinderen en de mensen in Namibië. Alvast namens ons en de mensen in Namibië bedankt!

Wil je meer weten over de reis? Kijk dan gerust even op de website van het Rene Kids Centre: https://www.renekidscentre.nl/home

Groetjes Mirjam en SteffanieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 25,00
Doel: € 3.500,00
0%

Deze actie is gesloten.