Zeer Urgent! Wegens alvleesklierkanker

Zeer Urgent! Wegens alvleesklierkanker | Geld inzamelen
 
 
Doneeractie met hoge urgentie wegens terminaal zieke vrouw 45 jaar nog enekele dagen te

Deze doneeractie is helaas nodig om Erik (52 jaar) zo spoedig mogelijk naar zijn terminaal zieke vrouw (alvleesklierkanker), en moeder van hun 4 kinderen & inmiddels 2 klein kinderen, die in Bangkok in het ziekenhuis is opgenomen en op korte termijn zal komen te overlijden nadat vorige week dinsdag de diagnose is gesteld. 

Om een beknopte indruk te geven van Erik, en zijn fragiele gezondheid zal dit ook voor Erik de enige mogelijkheid zijn om op zeer korte termijn een vliegticket te boeken & betalen om bij de vrouw waar hij ruim 20 jaar lief & leed heeft gedeeld. Mocht er iemand bereid zijn om deze laatste reis op korte termijn mogelijk te maken, dan is er een terug betaling mogelijk en kan er een Apple iMac 27" in onderpand worden gegeven!

De tekst gaat de komende uren worden voorzien van uitgebreide informatie, en u kunt mij mobiel bereiken op 0616377812.

 

Het boeddhisme heeft als levensovertuiging als rode draad door hun leven gelopen, en in 1994 is Erik op uitnodiging van Luang Pho Dhammajayo uitgenodigd in Wat Phra Dhammakaya te Thailand, en gezegend voor het leven(foto met officieel dankwoord volgt vanavond)

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.