Zedenzaak oplossen | Geld inzamelen
 
 

Zedenzaak oplossen

Ik heb geld nodig om een bewaker te kunnen betalen, zodat de dader op heterdaad wordt betr

Sinds december 2015 wordt ik seksueel misbruikt. Politie weigert aangifte op te nemen. En ze weigeren me te helpen. Ik heb allemaal bewijsmateriaal waar ze niks mee doen. En toch doen ze niks.

Ik heb geld nodig om een beveiliger te kunnen betalen. En om verborgen camera's te plaatsen. Vooral met een beveiliger is mijn situatie binnen 1 a 2 weken opgelost. Maar heb zelf hier de middelen niet voor.

Ik heb zo een pijn, wetende dat wanneer ik geld heb dat mijn hel, pijn en ellende snel is opgelost. 

Ik weet dat ik een mooi leven tegemoet ga wanneer deze zedenzaak opgelost is. Ik ga dan 2 nieuwe tattoos plaatsen in de lente/zomer. Ik kan eindelijk fitness gaan doen om mijn gekneusde ribben te genezen. Ik kan eindelijk mijn huis schoonmaken zonder te denken... ik ga niet schoonmaken om zoveel mogelijk van zijn dna te behouden. Ik kan eindelijk eens in mijn eigen slaapkamer slapen. Ik ben bang voor mijn slaapkamer. Ik slaap op de grond in mijn woonkamer, hopende dat wanneer hij mij verkracht iemand langs loopt en ziet dat hij me verkracht om de politie te bellen. De persoon/personen die me een donatie geven/sponsoren, hartelijk bedankt voor het redden van mijn leven. Ik sta bij je in het krijt.

https://www.facebook.com/Donatie-om-zedenzaak-op-te-lossen-112250259508579/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.000,00
1%